Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik

Marko Tolja: Glasali su za nas jer smo bili zabavniji

ples (1)
HTV
18.12.2011.
u 20:00

– Puno sam naučio i siguran sam da će mi koristiti u mojem poslu – rekao je Marko, kojega su iz prvih redova bodrili roditelji

Nismo mi toliko bolje plesali od Lane, nego smo se prije svega odlično zabavljali. I to u svim emisijama, a u ovoj posebno. Mislim da su ljudi prepoznali upravo tu opuštenost, zabavu, ležernost i zato glasovali za nas – rekao je Marko Tolja nakon pobjede u šestoj sezoni showa “Ples sa zvijezdama”.

 

Kad je prije dva mjeseca krenuo u natjecanje, o pobjedi nije ni razmišljao. Naporne probe i različiti plesovi svake subote bili su mu vrijedno iskustvo.

 

– Puno sam naučio i siguran sam da će mi koristiti u mojem poslu – rekao je Marko, kojega su iz prvih redova bodrili roditelji.

 

Dojmove cijele sezone sažeo je u samo jednu riječ – genijalno. Bilo je, priznaje, napornije nego što je na početku zamišljao, no zbog sjajne ekipe sve je proletjelo u trenu. S njegovim riječima slaže se i Lana Banely, druga finalistica kojoj je pobjeda izmakla za dlaku. Njoj je, priznala je, pobjeda sam ulazak u finale.

 

– Marko je od početka bio favorit i sretna sam da je pobijedio. Ispunila sam svoj cilj, da od dva standardna plesa dobijem maksimum. Prezadovoljna sam ocjenama koje smo dobili, puno smo morali raditi da bismo došli do finala i zaista se osjećam kao moralna pobjednica – rekla je Lana.

 

Smatra da za ples nije prirodno talentirana, ali je, dodaje, u finale došla isključivo svojim radom i podrškom navijača.

 

– Svi smo mi realni i znamo svoje granice i mogućnosti. Meni je ovaj rasplet bio očekivan, Marko je pravi showman i zasluženo je pobijedio – kaže Lana.

 

Inače, i šesta je sezona pobudila izniman interes gledatelja, pa je tijekom osam emisija zabilježeno pola milijuna glasova gledatelja, a samo u finalnoj emisiji čak 200 tisuć

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije