Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije sreću

Marko Kutlić pohvalio se angažmanom u crkvi: 'Najposebniji osjećaj je slaviti Boga pjesmom'

Foto: Instagram
1/8
18.03.2021.
u 13:00

-Ja sam samo čovjek koji vjeruje u Boga i ne sramim se to reći ni pred kime, a isto tako ne ulazim ni u čiju slobodu i ne popujem drugima kako bi trebali živjeti - kazao je Marko jednom prilikom za Večernji list.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni posljednjih godina sve je učestaliji trend estradnjaka koji se okreću vjeri i o njoj javno svjedoče na svojim nastupima. Tony Cetinski, Nina Badrić, Alan Hržica, sestre Ivana i Marija Husar samo su neki od njih, a putem duhovnosti krenuo je i mladi glazbenik Marko Kutlić (25). Marko se se ovih dana pohvalio novim angažmanom u župi sv. Mihaela Arkanđela u Donjoj Dubravi i obznanio kako je postao voditelj zbora mladih, a koliko je sretan zbog pružene prilike pratiteljima je otkrio i na svom Instagramu.

- Oduvijek sam volio pjevati i nikada mi nije bilo bitno mjesto i vrijeme. Ipak najposebniji osjećaj je slaviti Boga pjesmom na svetoj misi. Prošle smo nedjelje, Lučić Dominik i ja, odsvirali i otpjevali našu prvu misu kao voditelji zbora mladih u Župi sv. Mihaela Arkanđela - pohvalio se Marko te otkrio kako im se na misi pridružila i ovogodišnja natjecateljica na Dori, Bernarda Brunović. - Dodatna je radost to što nam se pridružila Bernarda koja je otpjevala hrvatski prepjev pjesme “Amazing Grace” - dodao je glazbenik pa zahvalio fra Mariju Berišiću i župniku fra Branku na pozivu.

Foto: Instagram screenshot

O svojoj duhovnosti Marko je progovorio i u jednom od intervjua koji je dao za Večernji list kazavši kako svoj životni put ne nameće nikome. - Ja sam samo čovjek koji vjeruje u Boga i ne sramim se to reći ni pred kime, a isto tako ne ulazim ni u čiju slobodu i ne popujem drugima kako bi trebali živjeti, jer smatram da svaki čovjek ima svoj put i da ni jedan put nije isti - kazao je tada Marko.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije