Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Marko i Filomena najavljuju svadbu

Foto: Screenshot RTL
1/4
17.10.2018.
u 16:54

Ljubavni par je potvrdio da su napokon pronašli srodne duše jedno u drugome

Bivši natjecatelji 'Života na vagi' Filomena Roglić i Marko Kregar vezu su nastavili i nakon sudjelovanja u showu te im ljubav cvjeta više nego ikada, prenosi RTL.

- Stvarno smo kliknuli. Našli smo se i potrajat će jako dugo. Što se mene tiče možemo najaviti svadbu u neko skorije vrijeme - rekao je Marko.

Ljubavni par je potvrdio da su napokon pronašli svoje srodne duše jedno u drugome. Filomena će osim prehrambenih navika, zbog ljubavi promijeniti i mjesto stanovanja.

- Za mene je ljubav koja se dogodilo između nas prava i vrijedna svakog rizika. Tako da i preseljenje u Zagreb dolazi u obzir - rekla je Filomena. Kako je Filomena svojedobno rekla, Marko ju je privukao sa smislom za humor, ali je najvažnije da ima veliko srce i pomoći me svima.

- Osobnost je ono što me privlači kod muškaraca - rekla je Filomena koja ni u najluđem snu nije sanjala da će se u showu zaljubiti. Kako kaže, što je više vremena provodila s Markom, shvatila je da se nadopunjuju u svemu te je još u 'Životu na vagi' odlučila da želi nastaviti vezu i vani.

Pogledajte gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja:

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
17:24 17.10.2018.

Cestitke Sta ce kreveti pucati

AN
AnteKino
20:15 17.10.2018.

bas su mi simpaticni neznam zasto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije