Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE NOVA SEZONA

Život na vagi: Bivši kandidati treniraju i do dva puta dnevno

24.10.2017.
u 08:18

U novoj sezoni najteži kandidat ući će sa 191 kilogramom, dok najteža kandidatkinja ulazi sa 164 kilograma

Druga sezona RTL-ova show “Život na vagi“ s emitiranjem kreće 4. studenog, a u novu sezonu emisije „Život na vagi“ ulazi 18 kandidata, baš kao i u prvoj sezoni. Najteži kandidat u kuću, smještenu u Samoboru, ući će sa 191 kilogramom, dok najteža kandidatkinja ima 164 kilograma. Najstarija kandidatkinja ima 59 godina, dok je najmlađi natjecatelj 19-godišnjak. Bave se raznim djelatnostima, od ugostitelja do direktora, ali ono što im je svima zajedničko jest što su čvrsto odlučili smršavjeti.

Posvećeni vježbanju

Uoči nove sezone, provjerili smo gdje su prijašnji kandidati, koji su udijelili savjete za nove natjecatelje, ali i sve ljude koji žele krenuti na put ka gubitku viška kilograma. Pobjednik prve sezone, Ivan Krolo, u show je ušao sa 128,9 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 83,9 kilograma – 45 manje nego kada je ušao u show.

– Trenutačno živim u Zagrebu s djevojkom. Upisao sam zajedno s Katarinom Rožanković i Darjanom Zajačko Fitness učilište tako da sam najviše usredotočen na to. Treniram i dalje svaki dan i pazim na prehranu. Zadnjih mjeseca dana imao sam zdravstvenih problema pa sam se udebljao pet-šest kilograma. Sada pokušavam opet to skinuti i vratiti se u staru formu – rekao je simpatični Splićanin koji ističe da mu je najbitnija bila mentalna transformacija tijekom showa:

– Od te transformacije sve kreće. Ako doneseš dovoljno čvrstu odluku, ništa ti neće stati na put.

Krolin kolega na Fitness učilištu, Darjan Zajačko, u „Život na vagi“ ušao je sa 125,4 kilograma, a izašao s 84,5. Zagrepčanin ističe da više ne radi na gubitku kilaže, nego na mišićnoj masi.

 

Trening pet puta tjedno

– Više ne radim u državnoj službi, upisao sam Fitness učilište i krenuo u nekom drugom smjeru. Pet puta tjedno treniram dva puta dnevno, jedan dan imam za odmor i jedan dan imam jedan dnevni trening – otkrio nam je Darjan. Bivši kandidat smatra da će novi kandidati lakše postići rezultate uz timski rad. Miljenica publike, Gabrijela Crnjac, zahvaljujući showu skinula je čak 54,7 kilograma. Iako je nastavila gubiti na kilaži, Gabi je rekla da ne smije otkriti koliko je točno do sada izgubila.

– Upisala sam školu šminkanja u Zagrebu. Što se tiče treninga, treniram i dalje – rekla je Gabi te dodala:

– Novi kandidati trebaju slušati sve što im se tijekom showa govori. Svi mislimo da sve znamo, ali onda shvatimo da nije baš tako. Naravno, trebaju to sve primijeniti i vani kako se ne bi vratili na staro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije