Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NOVO POGLAVLJE'

Marko Grubnić u društvu Momčila proslavio 40. rođendan, Zagrebom prošetao u neobičnoj kombinaciji

Marko Grubnić i Momčilo Gurović
Foto: Instagram
1/10
16.12.2021.
u 09:41

- Noć za pamćenje, puna ljubavi i sreće. Ja sam najsretniji slavljenik na svijetu. Ultimativni rođendanski stil - pidžama i zamagljene ulice Zagreba. Sretan mi rođendan - napisao je Grubnić ispod fotki na kojima pozira u zelenoj pidžami, crvenim šlapicama i šeširu

Stilist Marko Grubnić jučer je na "tajnoj večeri" proslavio 40. rođendan, a na Instagramu je objavio fotografije s proslave, te se pohvalio svojom modnom kombinacijom. 

- Noć za pamćenje, puna ljubavi i sreće. Ja sam najsretniji slavljenik na svijetu. Ultimativni rođendanski stil - pidžama i zamagljene ulice Zagreba. Sretan mi rođendan - napisao je Grubnić ispod fotki na kojima pozira u zelenoj pidžami, crvenim šlapicama i šeširu. 
Marko je rođendan slavio u jednom zagrebačkom restoranu, a društvo mu je, kao i obično, pravio Momčilo Gurović. 

- Moje novo poglavlje. Tako sam sretan i blagoslovljen. Ponoć je i ja u pidžami pušem svjećice s torte na mojoj tajnoj rođendanskoj večeri -napisao je pokraj fotografije na kojoj puše u svjećice na torti.

- Gledajući godine unazad, ne žalim. Jako sam ponosan na to kakva sam osoba postao. Kada sam bio mali znao sam što želim u životu. U dvadesetima sam činio sve kako bi ostvario svoje želje, a u tridesetima su te želje postale moja stvarnost. Starenje je divno i čini me kompletnim. Hvala ti, svemire, što mi oduvijek šalješ dobre vibracije i nadam se da će tako biti i dalje. Hvala mojim roditeljima što su mi dali život i hvala svim pozitivnim ljudima koji su dio mog života. Dijeljenje života s vama je tako zabavno. P.S. zaželio sam veliku želju ove godine, poželite mi sreću - dodao je Grubnić. 

Stilistu su rođendan čestitale brojne poznate osobe: Maja Šuput, Ivana Vida, Matija Vuica, Lana Klingor Mihić, Bojana Gregorić Vejzović, Tia Mamić i drugi zaželjeli su prijatelju sve najbolje. 

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za 5' pojavit će se i u novoj seriji

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
10:50 16.12.2021.

Prezime Gurović je crnogorsko prezime čije značenje sama riječ govori gurović /gura.Znači nekada davno su stari Crnogorci iz tog plemena gurali nešto, a danas njihovi potomci nastavljaju sa tradicijom guranja u skladu sa vremenom u kojem živimo.

IC
ICCO
12:17 16.12.2021.

Za ludnicu - spremni!

DU
Deleted user
12:09 16.12.2021.

pajaci su najbolji clickbait, jos ako dodas homoseksualizam u jednadzbu - eto vijesti za naslovnicu vecernjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije