Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvao je bivšu suprugu

Ben Affleck progovorio o borbi s ovisnošću: 'Da sam ostao u braku i dalje bih pio, bio sam zarobljen'

Foto: Ian West/Press Association/PIXSEL
1/11
15.12.2021.
u 23:00

Glumac Ben Affleck (49) u nedavnom je gostovanju u showu 'The Howard' otkrio detalje braka s glumicom Jennifer Garner (49) te rekao da se osjećao 'zarobljeno' i kako vjeruje da upravo zbog toga počeo piti. Osvrnuo se i na svoju ljubav s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez (52) te je priznao kako je morao dobro razmisliti prije ponovnog pokretanja veze.

Glumac Ben Affleck (49) u nedavnom je gostovanju u showu 'The Howard' otkrio detalje braka s glumicom Jennifer Garner (49) . Rekao je da se osjećao 'zarobljeno' i kako vjeruje da upravo zbog toga počeo piti. Osvrnuo se i na svoju ljubav s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez (52) te je priznao kako je morao dobro razmisliti prije ponovnog pokretanja veze.

-Uzeli smo vremena i donijeli odluku. Rastali smo se. U konačnici, pokušali smo. Trudili smo se, trudili smo se jer smo imali djecu. Oboje smo osjećali da ne želimo da ovo bude model po kojem će naša djeca vidjeti brak. Vjerojatno bismo jedno drugom prerezali vratove- otkrio je Ben.

-Vjerojatno bih još uvijek pio. To je dio razloga zašto sam počeo piti, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rješenje- dodao je glumac.

Ben se na rehabilitaciju prijavio 2018. godine, a do razvoda s bivšom suprugom došlo je 2015. godine, samo dan nakon njihove desete godišnjice braka. Garner i Affleck zajedno su dobili troje djece- kćeri Violet (16), Seraphinu Rose Elizabeth (12) i sina Samuela (9).

U međuvremenu, Ben je obnovio vezu s Jennifer Lopez s kojom je bio zaručen davne 2004. godine, a koliko je njihova veza bila popularna svjedoči i naziv koji su dobili od medija i obožavatelja- 'Bennifer'.

Ben je sada priznao kako je morao razmisliti dvaput jer nije znao kako će njegova romansa utjecati na njegovu djecu.

- Moja odgovornost prema mojoj djeci je najveća odgovornost. Ne želim učiniti ništa što je bolno ili destruktivno za njih.

Glumac je već i ranije otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću, a otkrio je i kako kada je shvatio kako njegova ovisnost utječe na obitelj odlučio kako više nikada ne želi piti.

Njegov najnoviji intervju nije prošao nezapaženo, a brojni obožavatelji na društvenim mrežama prozvali su glumca. Nazvali su ga 'ološem', a mnogi mu zamjeraju što je bivšu suprugu prozvao zbog svojih grešaka.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u ''Večeri za 5'' pojavit će se u novom showu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije