Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova beba

Mark Owen iz grupe Take That dobio kćer Fox Indiju

Mark Owen
Pixsell
25.07.2012.
u 17:46

– Sretno objavljujemo da je naš dom od jučer u 7.45 sati bogatiji za prekrasnu djevojčicu – kazali su roditelji putem službene stranice grupe Take That, čija će još dva pjevača uskoro dobiti nasljednike

Pjevač grupe Take That Mark Owen  jučer je dobio treće dijete. Kćerkici Fox Indiji, uz 40-godišnjaka i njegovu suprugu Emmu Ferguson, razveselili su se šestogodišnji brat Elwood i četverogodišnja sestra Willow.

– Sretno objavljujemo da je naš dom od jučer u 7.45 sati bogatiji za prekrasnu djevojčicu – kazali su roditelji putem službene stranice grupe Take That, čija će još dva pjevača uskoro dobiti nasljednike.

Tijekom sljedeća četiri mjeseca prvo dijete dobit će Robbie Williams, a zatim i njegov kolega Gary Barlow.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije