Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zar ste sumnjali

Marijana se u SMS-u pohvalila da je u vezi s Nemešom, on potvrdio

'26.06.2011., Beograd, Srbija - Marijana Cvrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother. Nakon 106 dana provedenih u izolaciji, ziveci u kontroliranom okruzenju, u Kuci s jos 11 kandidata i
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/10
29.07.2011.
u 18:23

Nemeš je demantirao da mu je majka zbog njihove ljubavi na rubu živčanog sloma. S obitelji je u istim odnosima u kakvima je uvijek bio. Nitko nikada, rekao je, to neće promijeniti

Marijana i Nemeš opet su zajedno. Potvrdila je to Exkluzivu sama Marijana SMS-om:

"Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje", napisala je naša Julija.

A njezin Romeo, Nikola Nemešević, doista ne može bez nje pa se i on oglasio.

- Marijana i ja smo zajedno. I to je sve što ću reći. Nitko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti se treba znati tko je koga zvao i o čemu smo razgovarali - poručio je Nemeš aludirajući na napise kako je on učinio prvi korak. 

Nakon povratka s odmora na otoku Tasosu nazvao ju je i dogovorili su susret u Beogradu. Nakon dugog razgovora doista su izgladili sve nesporazume. Navodno je Nemeš skrušeno priznao da je pogriješio što joj je pred gledateljima dao košaricu i zamolio ju je da daju  ljubavi još jednu šansu.

Njegova majka Nada Nemešević zbog toga je, tvrdi srpski tisak, na rubu živčanog sloma. Sa sinom se ne želi čuti ni vidjeti, a navodno će to trajati dokle god Marijana bude s njim. Nemeš je to opovrgnuo:

- S roditeljima imam isti odnos kakav smo uvijek imao, i daleko od toga da moj otac mora posredovati između moje mame i mene, kao i da je ona na rubu živčanog sloma. To su gluposti! Kao i svaka obitelj, ne slažemo se uvijek u svemu, ali oni poštuju moje mišljenje i odluke. Ništa i nitko nas nikada neće moći udaljiti - rekao je Nemeš. 

Komentara 33

DR
drznedaj
20:07 29.07.2011.

SAd lijepo oba dva u posjetu roditeljima u Knin a poslje u Sibenik da se malo prosecu gradom

KA
karambita
20:16 29.07.2011.

Ovo je gora s*****ina od spanske serije

OB
-obrisani-
19:02 29.07.2011.

Dobro srećico.Al pazi na svoje eure.Dopusti tom Melešu da uvijek bude džentlmen i da on plaća sve račune. Da mediji na jesen ne bi pisali:Plesala je jedno ljeto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije