Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Marijana plakala jer joj nedostaje kćer, Nikola je tješio

marijana (1)
Screenshot
10.04.2011.
u 11:48

Držeći sliku svoje kćeri marijana se pitala kako sada izgleda i jesu li joj narsali svi zubići, Nikola ju je pokušao utješiti

Marijana je sinoć bila najtužnija stanarka u kući. U spavaćoj sobi je plakala, a njene suze su prvi uočili Radašin i Nikola kojima na početku nije bilo jasno što je rastužilo Marijanu. Kada je shvatio da plače jer joj nedostaje kći, Nikola je odmah počeo tješiti šibenčanku i bio je jako uspješan jer su suze ubrzo nestale. Marijana se držeći kćerinu sliku u rukama pitala kako njena malena izgleda, kakvu frizuru sada ima i jesu li joj narasli svi zubići. Iako joj je jednom prilikom rekao kako mu nije ok što je ostavila dijete i prijavila se u reality show, Nikola je nesebično Marijani pružio rame za plakanje.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Andreeejjj
20:30 27.06.2011.

Došla je naplata dragi moji Hrvati. Uvijek pljujemo i kritikujemo Zlovence, Svrbe, Bosančerose, itd, itd...a Biog nam to sa kamatima sve vraća, sve se vraća, sve se plaća, tako je to uvijek u životu i neka i je!!!!!!!!!!!! Marijana jee tipična hrvatica. Kući fina i tiha, majka i žena a vani se kreše sa tolikim guštom i maštom, da joj nema premca. Oprostio joj sve i tatica Ivan, na kraju če joj sve oprostiti i mužić pužić i sve če opet bit kao u bajci! Ok, mi hrvati poznati smo po tome da uvijek pljujemo i kritikujemo sve ostale narode...ne valja nam nitko, to nam je u krvi, zato i svim drugima brojimo krvna zrnca.. Zato nas i dragi Bog toliko kažnjava. Smiju nam se svi od susjeda, Europe i svijeta a mi ih i dalje sve mrzimo i tako u krug. Ajde lupajte minuse, jesam li šta griješio ili nije vjerodostojno?!?!?!? Kreše Čedo Ustašu, ahahahahaha...bratstvo i jedinstvo zauvjek!!!

JD
jane doe 77
18:03 10.04.2011.

Od kada se u hrvatskom jeziku imena pišu malim slovom?

AG
Agramer198
20:20 10.04.2011.

A to valjda se tak piše u rubrici \"scena\" u Večernjaku... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije