Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe vijesti

Marijana Mikulić sa suprugom kupila kuću: 'Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to!'

Foto: Instagram
1/10
06.07.2022.
u 21:00

Marijana i njezin suprug Josip Mikulić postali su vlasnici kuće. Glumica je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Par je bio odlične volje te su tome i nazdravili.

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem Instagram profilu objavila je sretne vijesti. Naime, Marijana i njezin suprug Josip Mikulić postali su vlasnici kuće. Glumica je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Par je bio odlične volje te su tome i nazdravili. 

- Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli - napisala je Mikulić pored fotografija. 

Mnogi pratitelji u komentarima su im čestitali, a među njima i glumica Nataša Janjić Medančić. "Bravo ljudi! Veselje itekako!", poručila im je. 

Podsjetimo,  Marijana je ranije pratitelje na Instagramu obavijestila da se s obitelji seli. Suprug i ona prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina.

- Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi - napisala je ranije, a nakon toga podijelila i da su se od stana oprostili zajedničkom fotografijom i uz sladoled. Zatim je objavila posljednju fotografiju iz praznog stana.

- Oproštajka od stana. Bilo nam je lipo. Novoj divnoj vlasnici želimo da joj bude lijepo kao nama -  napisala je tada.

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

LJ
Ljudeman
22:07 06.07.2022.

Ima li negdje cjenik samoreklama u Večernjem da pošaljem objavu da sam kupio nove gume za svog Minija

ZA
zagabria7
08:34 07.07.2022.

Zbog čega su to lijepe vijesti. Koga briga

ZS
zspanco
00:08 07.07.2022.

Majke ti, koja je to njuška, a ni novinari nisu daleko. Hajde onda napišite da sam prošli tjedan završio izgradnju poljskog klozeta i imao svečano otvorenje tako što sam tri dana trpio govna, a onda se na otvorenju tako istovario da je smrad pokrio cijelu ulicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije