Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postat će tata

Petar Grašo o dolasku bebe: 'Sretni smo, spremni i čekamo'

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
1/14
06.07.2022.
u 16:15

Hani je termin poroda 23. srpnja, a par djevojčici planira dati ime Alba. Petar tog datuma ima koncert, pa u slučaju da se djevojčica tada rodi neće moći biti uz suprugu.

Glazbenik Petar Grašo otkrio je kako se osjeća povodom dolaska prinove koju očekuje sa suprugom Hanom. Petar je istaknuo da misli da osoba svega postane svjesna tek kada primi bebu u ruke.

- Ali evo kazat ću u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo - kratko je rekao za In Magazin, a na proslavi 50. rođendana prijateljice, pjevačice Nine Badrić pojavio se bez supruge Hane.

Podsjetimo, Hani je termin poroda 23. srpnja, a par djevojčici planira dati ime Alba. Petar tog datuma ima koncert, pa u slučaju da se djevojčica tada rodi neće biti uz suprugu. Nedavno je Hana istaknula da još nisu krenuli pripremati stvari za bebu, a otkrila je i da nema velikih planova povodom toga.

-  Nismo još kupili sve, ima još malo vremena, a i imam većinu od njegove sestre. Ne treba ni pretrpavati - rekla je tada te dodala da podnosi trudnoću kao i svaka druga trudnica te da je sve u redu. Buduća mama dodala je i da trenutno previše gugla.

 - Trenutno malo previše guglam oko svega, što bi ovo moglo biti, što bi ono moglo biti. Sad možda malo pretjerujem, ali inače sam umjerena po tom pitanju - rekla je ranije.

Dodajmo da je Hana odradila svoj zadnji nastup prije poroda, a radi se o nastupu u Misi Mediterani njenog oca Tončija Huljića. Hana je istaknula da je željela otpjevati dio koji je ona skladala za sebe.

- Ovo jadno biće je moralo slušati ove raznorazne zvukove mog upjevavanja zadnjih dana, dosta se bunila ali rekla sam večeras još da izdržim i onda obećajem da prestajem pjevati - rekla je tada. 

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije