Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda serije 'zakon i red'

Poznata glumica stigla u Hrvatsku: Oduševila se Dubrovnikom i uživala u domaćoj kuhinji

Foto: profimedia
1/10
06.07.2022.
u 18:20

Mariska Hargitay je posjetila Dubrovnik te tamo prošetala starom gradskom jezgrom s obitelji i prijateljima te stručnim vodstvom, a onda su se uputili i u jedan dubrovački restoran.

Poznata američka glumica Mariska Hargitay (58), najpoznatija po ulozi u NBC-jevoj seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', odmara u Hrvatskoj. Mariska je posjetila Dubrovnik te tamo prošetala starom gradskom jezgrom s obitelji i prijateljima te stručnim vodstvom, a onda su se uputili i u jedan dubrovački restoran. Hargitay je uživala u domaćoj kuhinji, a iz restorana su se pohvalili ovom slavnom gošćom.

- Glumica je oduševljena Dubrovnikom i ribljim specijalitetima koje je kušala te se rado fotografirala s osobljem - rekli su iz restorana za dubrovnik.net te fotografiju objavili na svojoj Facebook stranici.

Inače, glumica koja je igrala ulogu detektivke Olivije Benson, prije posjeta Dubrovniku uhvaćena je na odmoru u Veneciji gdje je bila sa suprugom i djecom. 

Dodajmo da je Mariska kći legendarne glumice i pjevačice Jayne Mansfield, a otac joj je glumac Mickey Hargitay. Od 2004. godine u braku je s glumcem Peterom Hermannom, s kojim ima troje djece. 

Glumica obožavatelje serije 'Zakon i red' oduševljava i svojim prijateljstvom s glumcem Elliotom Stablerom s kojim je dugi niz godina glumila u seriji. Njih dvoje nakon kraja suradnje često se druže, a zajedničke objave često obožavatelje serije podsjete na neka druga vremena te oni izraze želju za povratkom glumca ovoj ulozi.

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Ključne riječi

Komentara 5

BE
bezvrijedanyugodinar
19:47 06.07.2022.

Ostavite ljude na miru i neka uživju u ljepoj našoj, a ne uhodite ih🥶

DU
Deleted user
16:20 07.07.2022.

"Glumica obožavatelje serije 'Zakon i red' oduševljava i svojim prijateljstvom s glumcem Elliotom Stablerom (...)." Pa, nije mu (glumcu) ime Elliot Stabler već Christopher Meloni. Elliot Stabler je ime detektiva kojeg (Christopher Meloni) glumi u seriji. Usput budi rečeno, serijaa "Oz", u kojoj Christopher Meloni, također, glumi (doživotnog zatvorenika Chrisa Kellera) je najbolja serija koju sam u životu gledala. Ono je remek-djelo. Također se vidi, i po ovim dvjema serijama, koliko je ovo kvalitetan i fantastičan glumac, širokog glumačkog raspona.

YE
yellowjacket
10:30 07.07.2022.

Možda niste znali, Marishka je u Dubrovniku prvi puta boravila u majčinom trbuhu.Jane Mansfield je ovdje 1963.godine snimala film Dog eat dog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije