Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Marijana Mikulić je žena iz snova Mate Bulića

Mate Bulić
Foto: Promo
1/3
08.06.2017.
u 14:11

Marijana je inače omiljena glumica cijele moje obitelji, p smo svi bili sretni kad je pristala glumiti u spotu - kazao je Mate

*'I ja sam čovjek'* naslov je nove pjesme s kojom Mate Bulić najavljuje rad na novom albumu. Za spomenutu pjesmu poznati glazbenik snimio je videospot u režiji Sandre Mihaljević. Snimalo se na nekoliko lokacija u Zagrebu, a uloga Matine žene iz snova pripala je glumici Marijani Mikulić.

- Mate i ja imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, ali nismo se do sad poznavali. No kad me je osobno pozvao na telefon i ponudio ulogu, nisam ga mogla odbiti - rekla je glumica.

Naime, radnja spota 'I ja sam čovjek' govori o ljubavi obožavatelja prema njegovoj omiljenoj pjevačici. On odlazi na njezine koncerte, šalje joj cvijeće, ali ju nikad nema prilike upoznati. Hoće li se to dogoditi saznat će se na kraju spota.

- 'Po prvi put sam radio s novom ekipom i osjećao sam se jako ugodno. Marijana je inače omiljena glumica cijele moje obitelji, pa
smo svi bili sretni kad je pristala glumiti u spotu. Snimanje spota ostat će mi u lijepom sjećanju, jer sam snimao u posebnom okruženju okružen prijateljima - rekao je Mate, u čijem se spotu pojavljuju i njegovi suradnici – basist Krešimir Kaštelan, harmonikaš Miroslav Navračić, te Bulićev autor i producent Branimir Mihaljević, iz čije radionice dolazi i ova pjesma.

Novi singl 'I ja sam čovjek' uvertira je novog Matinog albuma, među kojima će se kao autor pojaviti i njegov dugogdišnji suradnik, Marko Perković Thompson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije