Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ležerna 'jelena'

Mate Bulić novom pjesnom najavljuje rad na novom albumu

Mate Bulić
Foto: ''
1/2
13.05.2015.
u 19:00

'Jelena' će se naći na kompilaciji 'Vrući ljetni hitovi 2015.' koja će biti objavljena početkom lipnja

Mate Bulić objavio je novi singl "Jelena" za diskografsku kuću Croatia Records. Pjesma je premijerno emitirana sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a može se preuzeti i poslušati na adresi  singlovi.crorec.hr. Autor glazbe i teksta je Alen Nižetić, a aranžmana Nikša Bratoš.

– Pjesma je pravo ljetno osvježenje. Lagana je, ležerna i lako pamtljiva – idealna za ljeto – rekao je Mate Bulić. ''Jelena'' će se naći na kompilaciji "Vrući ljetni hitovi 2015." koja će biti objavljena početkom lipnja.

S novom pjesmom Bulić je najavio i rad na novom albumu, četiri godine nakon hvaljenog albuma "Domu mom".

Krajem travnja objavljena je kompilacija "The Best of Collection" Mate Bulića koja sadrži 21 hit među kojima su uvijek rado slušane: "Gori borovina", "Dvije lude", "Moja Hercegovina", "Samo pjesmu noćas tražim", "Hvala ti za sve (mojoj ženi)" i još 15 drugih popularnih pjesama.

>>Mate Bulić objavio spot za singl 'Eh da je srce stijena'

>>Mate Bulić: Život mi se promijenio otkad znam da ću biti djed

Komentara 1

LA
LANA555
20:40 13.05.2015.

Rado ga slusam ok .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije