Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Marijana Batinić pokazala kako danas izgleda Mirna iz 'Života na vagi': 'Čudesna promjena'

Foto: RTL
1/30
14.11.2023.
u 08:39

Prva fotografija bila je Mirnina fotografija s prvog vaganja u showu kada je natjecateljica imala 135 kilograma, a na drugoj fotki Mirna je istaknula svoj struk i noge.

Voditeljica Marijana Batinić u nekoliko sezona već prati natjecatelje showa ''Život na vagi''. Marijana im često pruža potporu i kada se kamere ugase, a s nekima od njih ostaje u kontaktu i nakon snimanja. Tako je i s natjecateljicom Mirnom Posavec čiju je tjelesnu transformaciju podijelila na svojem Instagram storyju. Marijana je ovoga puta podijelila dvije fotografije. Prva fotografija bila je Mirnina fotografija s prvog vaganja u showu kada je natjecateljica imala 135 kilograma. Pored fotografije nastale u četvrtoj sezoni showa napisala je: 

"Njezina tjelesna transformacija je čudesna, a danas je inspiracija mnogima te jedna od najvažnijih osoba u produkciji 'Života na vagi'. Teta čuvalica nekim budućim Mirnama", dodala je Marijana te poručila da je Mirna zmaj. Uz to je podijelila i Mirninu današnju fotografiju. Mirna je s Marijanom podijelila svoju fotografiju iz svlačionice na kojoj je posebno naglasila svoj struk i noge te je pozirala nasmijana. 

"Tko se sjeća ove prezgodne djevojčice kojoj zavidim na pozadini", pitala je Marijana. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Mirna je na završnom vaganju imala 83,3 kilograma, a nastavila je trenirati. Na svojim društvenim mrežama često dijeli detalje o svom životu i treninzima, a tamo ima 17.000 pratitelja. Osim toga, ova kandidatkinja otvoreno je govorila o operacijama koje je napravila nakon showa. Naime, Mirna je otkrila da je otišla na uklanjanje viška kože te da je ugradila implantante u grudi. Mirna je postala i fitness instruktorica. 

VEZANI ČLANCI

Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show ''Život na vagi'', smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke – pohvalila se Mirna svojedobno na društvenim mrežama. 

VIDEO Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: "Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest"

 

Komentara 2

Avatar anlaser
anlaser
17:41 16.11.2023.

Svaka čast curo ! Bomba si .

Avatar Morticia
Morticia
10:15 14.11.2023.

veći kvadriceps od pozadine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije