Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ BOŽIĆ

Mladi Riječanin nakon nastupa u Voiceu: 'Nisam očekivao da ću doprijeti do toliko ljudi'

Sergej Božić
Foto: HRT
1/6
14.11.2023.
u 07:00

Sergej je imao najzapaženiji nastup u prvoj emisiji s obradom pjesme ‘Ružica si bila’, a

Sergej Božić, 19-godišnji Riječanin, u subotu je imao najzapaženiji nastup u “Voiceu”, a tome u prilog govori i činjenica da je u ponedjeljak video njegova nastupa bio prvi u trendingu na YouTubeu. Pjevao je obradu pjesme “Ružica si bila” Bijelog dugmeta i, nakon što su mu se okrenula tri člana žirija, za mentoricu je izabrao Vannu koja je zasuzila na njegovu izvedbu.

– Moram biti iskren da je gledati nastup na televiziji bilo proživljavanje svega ispočetka. Sve je izgledalo duže nego samo izaći na pozornicu, pošto je to sve eksplodiralo. Bilo je i stresno, nisam znao kako će to izgledati. Bio sam u šoku i nije mi bilo svejedno, koliko god već imam nastupa iza sebe – kazao nam je Sergej koji je nastup gledao u Zagrebu u društvu prijateljice. Zahvalio je svima na komentarima i pohvalama.

VEZANI ČLANCI: 

– Nisam očekivao da će ih biti toliko i da će doprijeti do toliko ljudi. Bio sam ugodno iznenađen koliko je ljudi prihvatilo taj nastup. Javilo mi se puno nepoznatih ljudi, a pogotovo su mi dragi koji su napisali: “Inače se ne javljam ljudima, ali tebi se moram javiti.” To mi je bilo jako slatko. Bilo je prekrasnih poruka, pokušao sam svima odgovoriti, još jednom im svima zahvaljujem – kazao nam je Sergej i objasnio kako se odlučio otpjevati ovu verziju hita Bijelog dugmeta.

– Tu pjesmu volim dugo i za audiciju sam htio uzeti nešto što će meni biti drago pjevati. To je zapravo obrada obrade, napravljena je malo više na moj način od jedne kandidatkinje “Zvezda Granda”. Vidio sam potencijal u njezinoj izvedbi i pokušao sam je napraviti onako kako meni odgovara. Dodao sam svoj štih, bio sam presretan kada smo odlučili da ću je pjevati na audiciji. Ispalo je super – veli Sergej koji je imao veliku tremu prilikom nastupa..

– Moram priznati da nisam očekivao da će me toliko “zviznuti”. Kada sam izašao na pozornicu, izgledalo mi je kao da uopće nemam iskustva, bio je to novi osjećaj treme, ali izborio sam se s njom – kazao je Sergej koji je prvi nastup imao na RTL-ovim “Zvjezdicama” prije osam godina. Tada je na audiciji pjevao “Ti si mi u krvi” Zdravka Čolića.

– Nakon “Zvjezdica” počeo sam se ozbiljnije baviti glazbom. Išao sam na sate, nastupao na festivalima, radio sam puno – veli Sergej koji više voli pjevati ženske glasove poput Mariah Carey, Beyoncé ili Rihanne.

– Tako se posložilo. Ženski glasovi su mi zanimljiviji. Ne kažem da muški glasovi nisu. Kod nas bih izdvojio Jacquesa, Tonyja, Tošu, ali jednostavno imam osjećaj da su žene više eksperimentirale. Tu emociju koju sam osjetio kod Toše više sam osjetio kod ženskih vokala poput Mariah Carey i Whitney Houston – veli glazbenik koji živi na relaciji Zagreb – Rijeka.

– Imam hobije koji se stalno mijenjaju, no san mi je da se ipak bavim glazbom. Želja mi je upisati Akademiju – kaže Sergej i dodaje da mu je sada najbolja škola rad s mentoricom Vannom.

– Stvarno je obožavam. Još je od “Zvjezdica” gledam kao Boga ispred sebe. Odrastao sam uz njezine pjesme i mislim da je žena ogroman talent, profesionalac i vrhunska pjevačica. Raditi s njom velika mi je čast, jako sam zadovoljan i samo upijam poput spužve sve što mi kaže – veli pjevač koji ima afiniteta i za pisanje pjesama. Dodao je da se nada kako će mu “Voice” biti odskočna daska u karijeri.

– Svi se nadamo da će nam “Voice” donijeti dobro u životu, tako da se nadam najboljem. I ovo je bilo neočekivano. Ova sezona “Voicea” je posebna jer ima puno talentiranih i dragih ljudi. Svakako vrijedi pogledati – zaključio je Sergej Božić. 

VIDEO: Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:39 14.11.2023.

Hrvatski Božo Vrečo

Avatar rondo
rondo
07:54 14.11.2023.

Neka mu je sretno i na Voiceu i u životu.

ZA
Zagi3891
08:54 14.11.2023.

Za 5 dana će te svi zaboravit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije