Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA PJEVAČICA

Marija Šerifović: 'Prezirem podjele, moja baba se molila Isusu, a deda je bio musliman'

Foto: Instagram
1/13
03.12.2023.
u 18:40

- Moja baba zvala Draginja, rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Kristu, a moj deda je bio musliman i čovjek se klanjao, molio se Allahu. Tako da ja sam u startu odgajana da ne dijelim ljude uopće. Mogu te samo podijeliti da li si dobar ili si smeće, kazala je Marija i zaradila pljesak publike.

Pjevačica Marija Šerifović godtovala je na Kurir televiziji u emisiji Pusti brigu a tom je prilikom progovorila o nacionalnosti i vjeroispovijesti poručivši da "prezire bilo kakve podjele"."Prvo ja prezirem bilo kakve raspodjele. bilo opredjeljenja na nacije, vjeroispovijesti. Zašto? Pa zato što se, evo na primjer, moja baba zvala Draginja, rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Kristu, a moj deda je bio musliman i čovjek se klanjao, molio se Allahu. Tako da ja sam u startu odgajana da ne dijelim ljude uopće. Mogu te samo podijeliti da li si dobar ili si smeće", kazala je Marija i zaradila pljesak publike. 

 

@r.petronijevic_ Kurir televizija, emisija Pusti brigu, nedelja, 03.12. u 17:10h. #kurirtelevizija #marijaserifovic #pustibrugu #srbija #beograd #fyp #viralvideo #balkan @Marija Serifovic @ljiljanastanisic @SaskoNikolic @Anastasija Rilak ♬ original sound - Petronijevic Ruzica

 

"Ako mi nećemo spajati sve te ljude i ako glazba nije ta koja treba spajati sve nas koji smo do te mjere na ovom Balkanu istrošeni do maksimuma, onda ja ne znam tko će spajati sve te ljude", zaključila je Marija. 

Inače, Šerifović je nedavno proslavila  svoj 39. rođendan, a u opisu na društvenoj mreži Instagram otkrila je što je poželjela. Uz slavljeničku čokoladnu tortu pozirala je s osmijehom od uha do uha, a obožavatelji su joj uputili lijepe želje i čestitke. - Ne znam što bih rekla, osim... Bogiću hvala ti na jednom lijepom, vrijednom i čestitom životu. I znam da me najbolje i najljepše tek čeka. Lutke hvala vam svima na lijepim čestitkama, volim vas sve - napisala je glazbenica, a ispod objave koja je prikupila više od sto tisuća  lajkova nizali su se komentari kolegice Nataše Bekvalac, Edite Radinović i mnogih drugih kolega i obožavatelja. - 'Sretan rođendan Marija, puno zdravlja i sreće', 'Sretan, rodjus', bili su samo neki od komentara.

VEZANI ČLANCI: 

Objavu je naravno prva komentirala njezina majka, velika folk pjevačica Verica Šerifović te je napisala: - Voli majka pile njeno. Sretan ti rođendan, neka si majki zdrava i sretna - poručila je emotivno. Srpska glazbenica, koja inače obožava hrvatsku metropolu će sljedeće godine na Dan žena održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni. Njezina bogata karijera isplovila je neke od velikih hitova kao što su 'Pametna i luda', 'Školjka', 'Nije ljubav to', 'U nedjelju', 'Molitva' i brojne druge. Nedavno je objavila i novi album naziva 'Dolazi ljubav'. 

VIDEO: Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović: Pjevačica je i zaplakala 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar antikomunist6
antikomunist6
22:37 03.12.2023.

Kakva su to vremena došla - oni bez budućnosti stalno i bez prestanka o prošlosti! I uvijek na teret onih koji imaju budućnost.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
21:01 03.12.2023.

Iz rubrike: "Zaboli nas kuki za srpske babe"

Avatar Storm95.
Storm95.
20:02 03.12.2023.

Ono kad izgubljeni daju savjete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije