Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudan slučaj

Manekenka iz Italije ima 23 godine i već je 56 dana pozitivna na koronavirus

Foto: Instagram
1/5
26.04.2020.
u 16:00

Manekenki je među prvima dijagnosticirana bolest, tada je bila hospitalizirana u bolnici u Bologni u koju je došla s povišenom temperaturom od 40.7 stupnjeva.

Bianca Dobroiu, manekenka iz Italije otkrila je da je pozitivna na koronavirus već 56 dana. Naime, iako više nema nikakve simptome, testovi još uvijek pokazuju da je pozitivna na COVID-19.

Manekenki je među prvima dijagnosticirana bolest, tada je bila hospitalizirana u bolnici u Bologni u koju je došla s povišenom temperaturom od 40.7 stupnjeva. Nakon što su doktori odlučili da je spremna, pustili su je na kućnu njegu. još uvijek redovito ide na testiranje, a nakon četiri pozitivna i jednog nejasnog, šesti je ponovno pokazao da je koronavirus još uvijek prisutan u njezinom organizmu. 

 “Pacijentica se dobro osjeća, no i dalje su njezini testovi pozitivni na koronavirus. Pažljivo proučavamo njezin slučaj. Nitko drugi u Italiji nije imao pozitivan test toliko dugo. Rezultati su obično negativni nakon četiri tjedna”, izjavio je doktor Luciano Attard koji ju je liječio. 

Ova 23-godišnjakinja je trenutačno u samoizolaciji s majkom, koja je isto pozitivna na koronavirus. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije