Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Lana Jurčević je rodila, a otkrila je i spol i ime prinove

Foto: Instagram
1/3
25.04.2020.
u 11:01

Krajem prošle godine Lana se udala za makedonskog nogometaša Ristu Mitrevskog.

Lana Jurčević, starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića rodila je sina. Kako pišu 24 sata Lana je ovu sretnu vijest podijelila na društvenim  mrežama gdje je objavila fotografiju sa sinom i otkrila kako se maleni zove Aleksandar. 

- Trenutak kad shvatiš da držiš smisao svog života. Dobro došao na svijet maleni - napisala je 25-godišnja Lana. Od kraja prošle godine Lana je u  braku s makedonskim nogometašem Ristom Mitrevskim, a par se vjenčao u crkvi svetog Marka u Zagrebu. Lana je tada nosila elegantnu vjenčanicu ispod koje se nazirao trudnički trbuh.

1/11

Lana se trudi svoj privatni život držati podalje od medija i malo toga je poznato o njezinoj ljubavi s makedonskim nogometašem. Prije braka s Mitrevskim Lana je bila u vezi s Emilom Tedeschijem mlađim.

Povijest Večernjakove ruže: Pogledajte kako je sve izgledalo kroz godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:36 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije