Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah je prozvao

Maja Šuput utegnula se u mikrohaljinu, no jedna stvar na fotki isprovocirala je pratitelja

Foto: Instagram
1/14
23.06.2020.
u 16:44

Visoki konjski rep pjevačici se očito jako sviđa jer ga u posljednje vrijeme često viđamo na njoj.

Pjevačica Maja Šuput večeras ima koncert u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a na putovanje je krenula u stilu prave Barbike. Naime, osebujna pjevačica ni ovoga puta nije razočarala outfitom pa je odjenula mikrohaljinicu koja je istaknula baš sve njezine adute – raskošan dekolte, utrenirane i preplanule noge te uzak struk.

1/9

Seksi styling Maja je zaokružila upečatljivim sunčanim naočalama i skupocjenom plavom torbicom, a preko sebe je prebacila i traper jaknu. Visoki konjski rep pjevačici se očito jako sviđa jer ga u posljednje vrijeme često viđamo na njoj.

Foto: Instagram screenshot

Fanovi nisu mogli dovoljno nahvaliti njezin izgled, no jednom se pratitelju nije svidio njezin styling pa joj je uputio i kritiku.

Prestani se odijevati kao Barbika!", napisao joj je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:51 23.06.2020.

Photoshop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije