Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OČEKIVAO

Luku nakon finala zasipali komentarima: 'Prika, ne poznam te, al' kapa do poda'

Foto: RTL
1/4
01.05.2020.
u 21:15

Nakon finala showa "Brak na prvu" gledatelji još uvijek slažu dojmove

U finalu prve sezone RTL-ovog showa "Brak na prvu" uslijedio je pravi šok nakon priznanja Gordane Marelli da je u vezi s Adamom Kromerom, koji je isprva bio u braku s Nikolinom Tutić, dok je Gordana bila u braku s Dejanom Vukobratićem.

1/7

„Kada su stvari s Dejanom krenule nizbrdo, bježala sam od njega i pronašla puno toga zajedničkog s Adamom, ali u tom trenutku nismo imali ništa, samo sam imala bolju komunikaciju s Adamom nego s Dejanom. No sad se stvar prilično promijenila i sad sam u ljubavnoj vezi s Adamom“, priznala je Gordana, što je iznenadilo sve prisutne, a pogotovo Dejana i Nikolinu.

Ipak, par koji je odlučio ostati u braku, nažalost nije to uspio u stvarnom životu bili su Nadia Amić i Luka Budak, na čijem se Instagram profilu nižu komentari i pohvale.

Foto: Instagram screenshot

O svom odnosu s Nadiom nakon showa odlučio je progovoriti u finalnoj emisiji.

„Naš se odnos razvio u jedno jako dobro prijateljstvo s obzirom na to da se ja osjećam dosta nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona u potpunosti htjela. Mislim da bi bilo bolje da ostanemo prijatelji jer ono što ona želi, trenutno joj ne mogu pružiti“, iskreno je kazao Luka, kojem je drago što je cijeli eksperiment prošao baš s Nadijom i ništa ne bi mijenjao, baš kao ni ona.

„Luka me ni u jednom trenutku nije umanjivao, koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali. No tempo je bila prekretnica, ne bih htjela Luku zapostaviti, ipak mu treba pažnje, a ja živim 100 na sat“, zaključila je Nadija njihovu ljubavnu priču, koja će od sada biti samo prijateljska.

Ključne riječi

Komentara 4

OK
okvals54
06:41 02.05.2020.

Tu nitko nije normalan,doslovno,Luda kuca.

Avatar ElizabethZN85
ElizabethZN85
11:36 02.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­T­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

ZA
zagrebzm
08:14 02.05.2020.

Prdež

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije