Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Dejan je potpuno razočaran: Adam je rekao da će mi sve objasniti, ali više se nikad nije javio

Brak na prvu - finale
Foto: RTL
1/4
30.04.2020.
u 15:00

Dejan je za vrijeme showa sumnjao da se nešto događa između Goge i Adama, a onda ga je Kromer nazvao i priznao da se nešto s njom i dogodilo.

U 'Braku na prvu' Dejana Vukobratovića eksperti su spojili s Gordanom Marelli, iako su im u početku gledatelji davali najviše šansi za opstanak, situacija se nije razvila u tom smjeru. Naime, u finalu showa otkriveno je da je Goga završila s Adamom i da čekaju bebu.

Dejan je za vrijeme showa sumnjao da se nešto događa između Goge i Adama, a onda ga je Kromer nazvao i priznao da se nešto s njom i dogodilo.

- Adam mi je javio porukom kako su Gordana i on „zabrijali“ pa da se čujemo da mi sve objasni, što se nije dogodilo, kao ni naši dogovori o druženju kod mene i u Baranji. Nakon toga izmijenili smo samo nekoliko poruka… Sve ostalo doznao sam putem medija kao i svi ostali - kazao je Vukobratović za RTL.

Brak na prvu - finale
1/11

Podsjetimo, najveći šok i iznenađenje finalne večeri zasigurno je bilo razotkrivanje novog ljubavnog para - Gordane i Adama! „Kada su stvari s Dejanom krenule nizbrdo, bježala sam od njega i pronašla puno toga zajedničkog s Adamom, ali u tom trenutku nismo imali ništa, samo sam imala bolju komunikaciju s Adamom nego s Dejanom. No sad se stvar prilično promijenila i sad sam u ljubavnoj vezi s Adamom“, priznala je Gordana, što je iznenadilo sve prisutne, a pogotovo Dejana i Nikolinu. „Još me jednom osjećaj nije prevario i bio sam u pravu. No vjerujem u ljubav i nemam problema s tim pa ću svoje mjesto prepustiti Adamu“, kazao je Dejan, koji je u posljednjim danima veze primijetio da je Goga bacila oko na Adama.

„Dogodilo nam se ono da u vezi treba ići stepenicu po stepenicu i nama je trebalo nekoliko susreta da stvorimo pravo prijateljstvo. Onda smo shvatili da možemo pričati o bilo čemu, da se možemo otvoriti, da si možemo reći sve probleme i da ćemo se shvatiti i korak po korak izgradila se veza. Shvatili smo da smo slični pa smo se odlučili naći poslije showa da vidimo kako nam ide. Nisam očekivao da će do toga doći, ali sada smo jako sretni i zadovoljni“, priznao je Adam, koji ističe da Goga i on imaju mnoge zajedničke interese. Iako su svi bili pomalo zatečeni njihovim priznanjem, svi su uvijek na strani ljubavi. „Ako je u pitanju ljubav, želim im svu sreću“, zaključila je Nikolina.


Ključne riječi

Komentara 16

MA
marli
17:57 30.04.2020.

Odbojne li žene.. iritantno priča i ljigavo izgleda

JA
jameszg
17:58 30.04.2020.

Ova bi trebala biti lik u nekom trileru. Kako manipulira sa ljudima na jeziv način.

CR
crohumans
18:00 30.04.2020.

Manipulatorica najviše moguće klase !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije