Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNI APEL

Lopov mu se ispričao: Frontman grupe Manntra traži ukradenu opremu

Manntra
Foto: Facebook
1/2
09.01.2017.
u 11:35

Da bolje shvatiš moju situaciju, u prisvojenom kompjuteru je moj rad u zadnjih 5 godina. Vjerujem da ti je jasno da si me ovim tvojim postupkom doveo u kompliciranu životnu i poslovnu situaciju - napisao je na facebooku Marko Matijević Sekul, frotman Manntre

Marko Matijević Sekul, frontmen zagrebačkog benda Manntra uputio je javnu poruku lopovu koji mu je iz studija ukrao kompjutor na kojem je kompletan novi materijal grupe, kao i četiri vrijedna mikrofona. Lopov je Matijeviću čak i ostavio poruku isprike na kojoj ne napisao kako je "siromah koji mora prehraniti obitelj". Marko mu je ponudio da u roku od 24 sata vrati opremu, uz naknadu, a apel je objavio an Facebooku.

Komplicirana životna situacija

-  S punim razumijevanjem za tvoje osobne probleme ovim te putem molim da mi vratiš kompjuter i svu opremu koju si odnio iz mog studija. Tvoju poruku da si to učinio u nuždi potpuno razumijem ali očekujem da i ti također razumiješ da je ta oduzeta oprema moj alat i sredstvo s kojima zarađujem svoj svakodnevni kruh.

Da bolje shvatiš moju situaciju, u prisvojenom kompjuteru je moj rad u zadnjih 5 godina. Vjerujem da ti je jasno da si me ovim tvojim postupkom doveo u kompliciranu životnu i poslovnu situaciju. Molim te za suradnju te predlažem da mi se javiš s nekog nepoznatog (javnog) telefona te predložiš način preuzimanja moje opreme uz razumnu naknadu. Ukoliko ovo uspijemo realizirati u sljedeća 24 sata, izbjeći će se sve daljnje komplikacije koje mogu proizaći iz ovog čina. Zahvaljujem unaprijed na tvom razumijevanju.

Marko Matijević Sekul - 098 78 66 11

Možeš također i preko nekog anonimnog maila na moju mail adresu markomsekul@gmail.com.

>>Manntra objavila spot za novi singl 'Put'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije