Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGA VEZA

Ljubavni brodolom! Zlatko Mateša i 34 godine mlađa ekonomistica razišli se nakon 10 godina veze

Zagreb: Predstavom Mačak u vreći otvoreno Histrionsko ljeto na Opatovini
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
09.09.2020.
u 15:50

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i njegova 34 godine mlađa partnerica Bojana Maglaić okončali su ljubavnu vezu nakon 10 godina veze.

Premda se još u srpnju ove godine, dok su šetali zaljubljeno na zagrebačkoj špici, činilo da im ruže cvjetaju kao prvog dana, ponovno smo svjedoci toga da ništa nije onako kako se čini. Naime, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i njegova dugogodišnja djevojka ekonomistica Bojana Maglaić prekinuli su ljubavnu vezu, piše Gloria.

Njihovoj ljubavi nije kumovala razlika u godinama preko tri desetljeća, niti to što je Bojana višlja za glavu od Zlatka, ali za razliku od mnogih parova koji provedu toliko vremena zajedno, oni su se razišli u mirnom i civiliziranom tonu s lijepom uspomenom na zajedničke trenutke.

Zagreb: Predstavom Mačak u vreći otvoreno Histrionsko ljeto na Opatovini
1/6

Prije godinu dana je izjavio kako ne planira idući brak, a inače se u tim vodama okušao čak tri puta. S bivšim partnericama ostao je u dobrim odnosima, a Bojanu je upoznao nakon prekida veze s 32 godine mlađom mongolskom manekenom Tujom koju je upoznao u pustinji Gobi. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka.

Treću suprugu, 16 godina mlađu Sanju Gregorić, kći Franje Gregurića, oženio je u tajnosti 1994. godine u Mariji Bistrici. U tom braku dobio je kćer Elu, a rastao se od Sanje nakon 13 godina braka.

 

 

 

Komentara 59

Avatar Vakserčina
Vakserčina
16:22 09.09.2020.

frajer je superzgodan tako da nema straha za njega..

AT
atlantisind
16:35 09.09.2020.

Ebiga njoj treba svaki dan a on sada pisa na cipele.

LA
Lavica7
16:46 09.09.2020.

Olicenje Katolika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije