Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađena

Jelena Veljača stigla na Zrće pa pokazala sablasne prizore s plaže: 'Apokalipsa'

Foto: Instagram
1/7
09.09.2020.
u 11:37

Popularno Zrće ovih je dana posjetila i Jelena Veljača koja je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila kako trenutačno izgleda jedna od najpoznatijih hrvatskih plaža.

Po mnogima najomiljenija ljetna party destinacija u Novalji ove je godine zbog pandemije gotovo neprepoznatljiva. Popularno Zrće ovih je dana posjetila i Jelena Veljača koja je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila kako trenutačno izgleda jedna od najpoznatijih hrvatskih plaža. Glumici i scenaristici ovo je bio prvi posjet Zrću.

Foto: Instagram screenshot

"Htjela sam si nešto istetovirati, ali je Krizni stožer zatvorio Zrće baš kad sam ja prvi put u životu završila tamo. Shvatila sam to kao znak. Da se ne tetoviram. Swipe left za apokalipsu", napisala je Veljača u opisu plaže koja zjapi potpuno prazna.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, zbog pandemijskih mjera Stožer civilne zaštite još je krajem lipnja zabranio organizaciju svih festivala u klubovima na Zrću, no unatoč zabranama, potkraj kolovoza održan je Awake festival.

 

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
12:04 09.09.2020.

Ova je svakom loncu poklopac.

BS
@bserver
12:32 09.09.2020.

Istina, fakat izgleda sablasno.. u tom badekostimu..

DU
Deleted user
13:00 09.09.2020.

Zrce napokon izgleda normalno, jos samo da se to smece pocisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije