Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Dragana i Nemanja svađali su se kao pas i mačka, a sada čekaju drugo dijete

Foto: RTL
1/4
21.03.2018.
u 19:30

Dragana Vojnović i Nemanja Blanuša upoznali su se u petoj sezoni "Ljubavi na selu" i odnos im nije bio idiličan, a sada su u sretnom braku.

Sjećate li se pete sezone dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' kada je otkačena 'atipična' Ličanka s piercinzima i tetovažama, tada 22-godišnja Dragana Vojnović, ugostila na svoju farmu Nemanju Blanušu te s njim vodila konstantne 'bitke'?

Tada su se svađali kao pas i mačka, a Dragana ga je jednom prilikom čak i otjerala sa svog imanja pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. No, bilo je baš tako. Dragana i Nemanja vjenčali su se početkom 2016. godine, a nakon toga život im je obogatila i nova članica obitelji, kćerkica Sara. No, sada bračni par čeka i svoje drugo dijete!

'Istina je, Dragana je trudna i u rujnu bi po drugi put trebali postati roditelji. Ne znamo još spol djeteta, ali smo presretni', rekao je Nemanja koji, priznaje, uživa u roditeljstvu zajedno s Draganom. 'Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana', otkrio je Nemanja koji je svojoj supruzi podrška u svemu, pa se na pitanje je li ih prošla faza 'mačke i miša' koju su 'gajili' dok se snimala 'Ljubav je na selu', samo slatko nasmijao.

Koga još očekuju ljubavni okršaji, a potom plovidba u mirnu ljubavnu luku, gledatelji će saznati u novoj sezoni 'Ljubav je na selu', uskoro na RTL-u.

Komentara 7

Avatar arba_arba
arba_arba
21:06 21.03.2018.

i Milorad i Plenki svađali su se kao pas i mačka, a sada čekaju drugo dijete

DU
Deleted user
11:42 22.03.2018.

Negdje sam procitao da su njih dvoje i prije te emisije bili u vezi!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:05 22.03.2018.

Sretno, i lizali med s usana do kraja života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije