Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Jedan stanar napustio glavnu kuću, drugi se vratio. Tajni i laži je sve više

Foto: RTL
1/4
15.03.2018.
u 10:00

Antonio se iz glavne kuće odselio u tajnu, a Tomislav se opet vratio stanarima glavne kuće.

Antonio je Big Brotheru prije dva dana rekao kako želi napustiti kuću, ali onda se ipak predomislio i zato mu je Big Brother dao zadatak.

Rekao mu je da stanarima kaže kako napušta kuću, a zapravo će se preseliti u tajnu kuću. Antonio se oprostio od stanara i iznenadio kad je ušao u tajnu kuću jer su ga tamo dočekali njegovi stari prijatelji Tomislav i Bojan te novi stanari Ana - Marija i Marin.

Antonio je kasnije gledao Lucijinu reakciju na njegov odlazak i iznenadio se što je plakala jer mu zadnjih dana nije dala do znanja da joj je toliko stalo do njega. Kako je sada u tajnoj kući Antonio može preko Big Brothera postavljati i pitanja stanarima dok su u ispovjedaonici, a Bojan mu je sugerirao da bude pametan i da pametno odigra ovo s Lucijom. 

Nakon što se Antonio preselio u tajnu kuću došlo je vrijeme da se Tomo vrati u glavnu kuću. Sada kad je nekoliko dana iz tajne kuće promatrao što se događa s njegovim bivšim sustanarima u kući će neke stvari promijeniti, a najviše se te promjene odnose na ženski klan, koji su stanari prozvali kokošinjcem. 

U zadnjih nekoliko dana Big Brother kuća nalik je kolodvoru, stalno netko dolazi i odlazi, a tajni i laži iz dana u dan je sve više. 

1/50

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
10:13 15.03.2018.

BB, pa kako vam ne dodije ??!!

DU
Deleted user
10:45 15.03.2018.

morao sam kliknut da vidim o cemu je rijec jer sam mislio da je taj bb odavno gotov - valjda gledanost pala ispod gledanosti dnevnika htv :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije