Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nježni dodiri

Linda Begonja i Oliver Frljić četiri mjeseca u tajnoj su vezi

oliver frljic
Foto: pixsell
1/3
29.12.2012.
u 17:00

Glumica i redatelj prije pet dana šetali su njezinim rodnim Zadrom, držali se za ruke i djelovali zaljubljeno preko ušiju

Glumica Linda Begonja (40) i redatelj Oliver Frljić (36) prije pet dana prošetali su se njezinim rodnim Zadrom držeći se za ruke. Hodajući Narodnim trgom djelovali su jako zaljubljeno, no glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh o ljubavi koja joj je napokon pokucala na vrata ne želi govoriti.

Kobna ljubav na prvu

– To je naša stvar i ne želim govoriti o našem odnosu. Voljela bih nešto što mi je vrijedno zadržati za sebe – rekla je Linda koja je dugo čekala ljubav svog života.

Dogodila joj se ljubav na prvi pogled, ali nije završila dobro. O njoj je Linda prije dvije godine rekla kako nije znala ni kako se zove ni gdje je.

– I danas mi je enigma kako je takvo što uopće moguće. Ali više nisam sigurna da je ljubav na prvi pogled dobra i da ima veze sa srodnošću duša – rekla je tada.

Dugo potom nije znala kakvog muškarca zapravo traži.

– Važno je da nas dvoje kliknemo, da je to osoba koja je uz tebe, uz koju osjećaš sigurnost i imaš u nju povjerenja. Ponekad pomislim: Joj da mi je opet da za nekim izgubim glavu, ali to nije ispalo dobro. Što sam starija, uvjerena sam da je u odnos bolje krenuti ne očekujući ništa – dodala je glumica i napokon joj se okrenulo.

Po glumačkim se krugovima priča da se glumačko-redateljski par zbližio ove jeseni dok su u Satiričkom kazalištu Kerempuh zajedno pripremali predstavu “Gospođa ministarka”, čija je premijera bila potkraj rujna. Nedugo zatim Oliver je prekinuo trogodišnju vezu s voditeljicom Danielom Trbović (49), a o razlozima nisu željeli govoriti.

Djed Mraz nije zapeo

Linda je dugo bila sama i govorila kako je bolje tako nego u ‘lošem društvu’. Često se pitala hoće li tako samovati i za deset godina. Srećom, prošlogodišnja božićna želja – da se napokon zaljubi – konačno joj se ispunila.

– Djed Mraz je zapeo u mećavi. Možda dođe na ljeto sa saonicama punim darova, skine bradu i kaže: ‘To sam ja, tvoj sam!’ – rekla je glumica u travnju.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Daruvarčanin
22:19 29.12.2012.

Čovjek voli starije koke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije