Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova serija

Lijepo je biti prljavo bogat: Saga o moćnoj newyorškoj obitelji

Dirty Sexy Money
05.06.2010.
u 10:40

Serija o bogatašima s Upper East Sidea u Americi se prikazivala od 2007. do 2009. godine, a dobru gledanost postigla je i u Velikoj Britaniji, Kanadi i Australiji

Lijepo je biti bogat, a još je ljepše biti pripadnik najbogatije newyorške obitelji. Ili se samo tako čini? Nick George, glavni junak američke serije “Dirty Sexy Money” koju od ponedjeljka gledamo na Drugom programu HTV-a, svim silama pokušao se oduprijeti tome da zamijeni svog oca na mjestu glavnog savjetnika moćne obitelji Darling zbog koje je cijelo djetinjstvo bio zanemaren te je odrastao u sjeni. Stoga kreće sasvim drugim putem te postaje odvjetnik za siromašne.

No, nakon što mu otac pogine u neobjašnjivoj zrakoplovnoj nesreći, Nick nevoljko prihvaća ponudu glave obitelji Patricka “Trippa” Darlinga (Donald Sutherland) da preuzme očevo mjesto. Nakon što shvati da nije nimalo lako zadovoljiti legalne, a katkad i nelegalne potrebe ugledne obitelji Darling, Nick se zapita je li dobio priliku života ili je potpisao ugovor s vragom...

Peter Krause, poznat po ulozi u seriji “Dva metra pod zemljom”, glumi Nicka Georgea, a uz ostale likove, nasljednike beskičmenjaka Patricka Darlinga četvrtog (W. Baldwin), mladog playboya Jeremyja, neobuzdanu bludnicu Karen i razmaženu Juliet – nova je televizijska doza intriga zajamčena.

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
12:08 11.06.2010.

uuuuu... \"veži i mene ljubavi, i otkrij mi čari svoje raskoši, koje ti imućnost, ona naivna, podade\" haha :)) dobra glumica oču reć.. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije