Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Liam Neeson donio je važnu odluku: Ne želim loviti zlikovce uz pomoć hodalice

Liam Neeson
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
22.01.2021.
u 23:15

U lipnju ću imati 69 godina i mislim da nakon ovog filma više neću glumiti akcijske junake. Osim ako me ne želite gledati kako uz pomoć hodalice lovim zlikovce - rekao je Neeson.

Glumac Liam Neeson odlučio je kako je vrijeme da se oprosti od svojih uloga akcijskih junaka i smatra kako je sa 69 godina, koliko će napuniti ovog lipnja, sada već prestar za takvu vrstu uloga. 

-  U lipnju ću imati 69 godina i mislim da nakon ovog filma više neću glumiti akcijske junake. Osim ako me ne želite gledati kako uz pomoć hodalice lovim zlikovce - rekao je Neeson prije nekoliko dana kada je za 21. siječnja najavio premijeru filma "Zaštitnik". Tijekom zadnjih nekoliko desetljeća glumio je u brojnim akcijskim filmovima i poznato je kako je mnoge od opasnih scena voli odraditi bez pomoći kaskadera, ali sada kaže više nije u godinama za takve vratolomije, ali rekao je kako će ove godine odraditi još neke akcijske uloge a nakon toga ide u mirovinu i traži malo mirnije uloge. 

Neeson je za svoja glumačka ostvarenja uvijek dobivao pohvale, a za naslovnu ulogu u filmu "Schindlerova lista" iz 1993. godine zaslužio je i Oscara za najboljeg glumca, ali posljednjih godina se više okrenuo portretiranje ratobornih likova koji se vješto suprotstavljaju negativcima. 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvanaP.
03:27 23.01.2021.

Šteta, kad je toliko dobar u tome, zašto odustat? Sly i Arnold još i više Van Dam i Lungren su tip-top za takve uloge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije