Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans

Lažna Lady Gaga stigla u Zagreb

lazna gaga (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/6
03.11.2010.
u 09:05

Lady Gaga stigla je u Zagreb! Riječ je o umjetničkom performansu Dana Philippa pod nazivom Freaks Ball koji je zamišljen kao svojevrsni hommage i najava skorašnjeg koncerta Lady Gage. Lady G ispričala je detalje o sebi i kalendaru.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
10:20 03.11.2010.

Bože našta se zatucani narodi pali. Jedo odvrarno stvorenje. Ameriščko smeće se podmeće kao kultura. Pesme su joj odvratne i pune skrivenih poruka (sublimiranih) Pravo oličenje zla . Tako je to kad je prodala dušu . Njena poruke su najveće nebuloze. Ponašanje je van svake pameti neke normalne osobe. Zadni kncert dibija plišane lutkice kojima je kidala glave. Odvratno das odvratnije nemože biti. ko đavolom tikve sadi same mu se od glavu razbijau

VZ
veki_zg
16:05 03.11.2010.

sipa ---> pa sta svi serete tolko po gagi? mislim nije da slusam i volim njenu glazbu, ali mislim da cak i ona ima lijepsu i pametniju \"poruku\" za ljude nego neka kravetina seka alesksic, jelena, dragana i ostala bagra za kojom su nasi \"zatucani\" ljudi zaluđeni!

Avatar commentator
commentator
14:06 03.11.2010.

Znači lažna BaBa je stigla u Zg. Ajme kako se zafrkavaju široke (hrvatske) mase, prvo je bila prava, sad se pokazalo da je lažna...Sve skupa je jedno veliko smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije