Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Predivna''

Lana Jurčević zavodljivo pozirala na krevetu pa poručila: 'Ne zaljubljuj se u ženu koja previše osjeća'

Lana Jurčević
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
24.08.2022.
u 21:15

Lana je sada je na Instagramu objavila fotografiju u elegantnoj zlatnoj kombinaciji. Lana je legla na krevet te zavodljivo pozirala, a uz objavu je napisala ljubavni citat pisca Charlesa Bukowskog.

Pjevačica Lana Jurčević (37) ne skriva kako je zadovoljna svojim izgledom te se ne srami pokazati svoje obline na fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama. Sada je na Instagramu objavila fotografiju u elegantnoj zlatnoj kombinaciji. Lana je legla na krevet te zavodljivo pozirala, a uz objavu je napisala ljubavni citat pisca Charlesa Bukowskog.

- Ne zaljubljuj se u ženu koja čita, ženu koja previše osjeća, u ženu koja piše... Ne zaljubljuj se u obrazovanu ženu, čarobnicu, onu koja je u iluzijama, luckastu. Ne zaljubljuj se u ženu koja misli svojom glavom, onu koja zna tko je i dokle može ženu koja vjeruje u sebe.... Ne zaljubljuj se u ženu koja se smije, ili plače dok vodi ljubav, koja zna kako transformirati svoj duh u tijelu i, još više, ne zaljubljuj se u ženu koja voli poeziju (te su najopasnije)- napisala je Lana uz objavu te ubrzo zaradila brojne komplimente pratitelja koje je posebno oduševio citat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

''Potpisujem svaki redak'', ''Kako dobro'', ''Predivna'', ''Ajme meni'', ''Prava istina'', pisali su pratitelji dok su neki ostavili emotikone srca i zaljubljenih pogleda.

Lana se zalaže za prihvaćanje svog izgleda te često o ovoj temi dijeli savjete pratiteljima. Pjevačica redovito objavljuje fotografije u ležernom izdanju, a nedavno se našalila na račun svojih kilograma te otkrila kako je zadovoljna u svojoj koži.

- Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge? - napisala je Lana tada. Dodajmo da influencericu prati više od 439.000 ljudi, a većina podržava njeno zalaganje za prirodnost.

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s bine: 'Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti'

Ključne riječi

Komentara 1

АН
анте
21:49 24.08.2022.

Dobra juha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije