Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počivala u miru

Lambašini kolege i prijatelji šokirani viješću o njenoj smrti

Dolores Lambasa
Sanjin Strukić/PIXSELL
23.10.2013.
u 12:07

Vijest o nesreći Dolores Lambaše šokirala je njezine kolege i prijatelje koji na njezinu Facebooku-zidu ostavljaju poruke sućuti

Vijest o nesreći i smrti Dolores Lambaše šokirala je njezine kolege i prijatelje koji su joj putem Facebooka ostavljali riječi ohrabrenja i podrške.

– Draga Dolores, strašne vijesti... Šaljem pozitivne misli, lavica si ti! Da što skorije ovo pročitaš... – napisala je Nataša Janjić-Lokas ne njezinu zidu.

I glumac Robert Bošković uputio je slične riječi.

– Draga Dolores Lambaša, drži mi se!! Molim te da proradi tvoj dalmatinski dišpet u tebi i da nađeš snage i da ozdraviš!! Molim za tebe!! – napisao je Bošković.

Simona Ištvanović, bivša Gotovac, također joj je uputila riječi utjehe.

– Draga Dolores, neka te Gospodin čuva i blagoslovi, neka Gospodin pogled svoj svrati na te .... U mojim si molitvama – napisala je Simona.

Nažalost, nakon nekoliko sati nade i molitve pretvorile se su u izraze sućuti nakon što je oko 14 sati glumica u 32. godini podlegla teškim ozljedama.

>>Dolores Lambaša teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije