Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Lady Gaga o prekidu sa zaručnikom: 'Zadnji put sam ovo napravila s prstenom na ruci'

Lady Gaga i Christian Carino
Foto: Profimedia
1/7
08.06.2019.
u 11:03

U veljači ove godine, GaGa se na dodjeli nagrade Grammy pojavila bez partnera i bez zaručničkog prstena. Njezin predstavnik nakon toga je potvrdio da se par razišao.

Lady GaGa (33) na "Jazz and Piano Show" koncertu u Las Vegasu progovorila je po prvi puta o prekidu s Christianom Carinom (50), agentom Creative Arts agencije koja surađuje s američkom pjevačicom.

Predstavila je i novu pjesmu "Someone to Watch Over Me". Pjesmu potpisuju George i Ira Gerswhin za mjuzikl 'Oh Kay!' iz 1926. godine. Emocionalnu baladu prvi put je otpjevala Ella Fitzgerald još 1951. godine

- Zadnji put kada sam pjevala ovu pjesmu još sam nosila prsten, vjerujem da će ovaj put izvedba biti drugačija - rekla je Lady GaGa aludirajući na prekid s poznatim agentom.

Mediji su u veljači 2017. godine počeli pisati da par izlazi, a pjevačica je njihovu vezu potvrdila u listopadu 2018. nazvavši ga svojim zaručnikom. Na dodjelu Grammyja se pojavila bez Christiana, a nakon emotivnog nastupa na dodjeli Oscara s glumcem Bradleyem Cooperom, mediji su povezivali pjevačicu s glumcem. Ona je to demantirala, a u intervjuu je obrazložila kako je nastup bio samo odraz filmske ljubavne priče i da je publika vidjela ljubav jer su htjeli da vide ljubav.

- Ljudi su vidjeli ono što su željeli vidjeti. Ovo je ljubavna pjesma čiju smo izvedbu što više htjeli približiti filmu - objasnila je 33-godišnja pjevačica za američke medije u intervjuu.

Lady GaGa prethodno je bila zaručena za glumca Taylora Kinneya, ali se par razišao 2016. godine tvrdeći da su previše razdvojeni zbog rasporeda nastupa.

Pogledajte sve zanimljivosti ovogodišnjeg "Plesa sa zvijezdama".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije