Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisnička prošlost

'Živjela sam okružena žoharima i kokainom': Lady Gaga otkrila sve!

Foto: Profimedia
1/6
18.04.2019.
u 10:55

U jednom dijelu knjige koju je napisao Neil Strauss, Lady Gaga kaže kako je katkada preplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u New Yorku okružena bubama i žoharima te zrcalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara glazbu i drogira se.

Američka glazbenica Lady Gaga u novoj biografiji  "Everyone Loves You When You Are Dead", koja izlazi 5. svibnja, daje rijedak uvid u svoj život prije nego što je postala slavna te otvoreno progovara o ovisničkoj prošlosti, piše NME.

U jednom dijelu knjige, koju je napisao Neil Strauss, Gaga kaže kako je katkada preplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u New Yorku okružena bubama i žoharima te zrcalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara glazbu i drogira se.

Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, kaže da je eksperimentirala s drogom u umjetničke svrhe, inspirirana Davidom Bowiejem i Mickom Jaggerom.

"Nisam imala loše djetinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio moje vlastite potrage za umjetničkim putovanjem da se zaj.... kao (Andy) Warhol i Bowie i Mick", piše u knjizi.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:18 18.04.2019.

I onda se obogatiš u 25. E baš težak život !

CE
cepiYE
12:13 18.04.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Dobio sam prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući odnio najmanje 7645 eura na 9264 eura tjedno. ->>>>> www.WebJob33.Com

DU
Deleted user
11:49 18.04.2019.

radi glazbu? te bedastoce naziva glazbom? ajde dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije