Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Živjela sam okružena žoharima i kokainom': Lady Gaga otkrila sve!

U jednom dijelu knjige koju je napisao Neil Strauss, Lady Gaga kaže kako je katkada preplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u New Yorku okružena bubama i žoharima te zrcalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara glazbu i drogira se.
18. travnja 2019. u 10:55 4 komentara 2885 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/6

Američka glazbenica Lady Gaga u novoj biografiji  "Everyone Loves You When You Are Dead", koja izlazi 5. svibnja, daje rijedak uvid u svoj život prije nego što je postala slavna te otvoreno progovara o ovisničkoj prošlosti, piše NME.

biseksualka bez cenzure Kontroverzna pjevačica do 33. rođendana uspjela u svemu što je zacrtala

U jednom dijelu knjige, koju je napisao Neil Strauss, Gaga kaže kako je katkada preplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u New Yorku okružena bubama i žoharima te zrcalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara glazbu i drogira se.

Lady Gaga POP ZVIJEZDA Lady Gaga slavi 33. rođendan, a ovo su njene najprovokativnije fotografije

Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, kaže da je eksperimentirala s drogom u umjetničke svrhe, inspirirana Davidom Bowiejem i Mickom Jaggerom.

stalno su zajedno Svi su pogriješili: Ovo je novi dečko Lady Gage!

"Nisam imala loše djetinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio moje vlastite potrage za umjetničkim putovanjem da se zaj.... kao (Andy) Warhol i Bowie i Mick", piše u knjizi.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar lip_ko_nadan
  lip_ko_nadan:

  I onda se obogatiš u 25. E baš težak život !

 • cepiYE:

  Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Dobio sam prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući odnio najmanje 7645 eura na 9264 eura tjedno. ->>>>> www.WebJob33.Com

 • zagabria1:

  ne radi ona glazbu nego producenti koji rade a ne drogiraju se