Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro samopouzdanje

Kylie Jenner tvrdi da se ne zamara svojim izgledom nakon poroda

Foto: PA/Pixsell
1/4
13.09.2018.
u 12:55

"Razvila sam debelu kožu", kaže Kylie

Iako je nedavno rodila malu djevojčicu Stormi Webster, Kylie Jenner kaže da se ne zamara svojim izgledom poput većine žena nakon poroda. Za Glamour UK je izjavila kako je "trudnoća potpuno izmijenila njezino mlado tijelo no da uopće ne razmišlja o tome".

Ovo nije prvi put da Jenner govori o promjenama na sebi za medije. Tako je bila iskrena i kad je dala popuniti svoje usne filerima. Priznala je kako je bila izuzetno nesretna i iskompleksirana svojim tankim usnama.

- Zaista sam željela iluziju većih usana te sam ih stalno kao luda ocrtavala olovkom - rekla je Kylie. 

Ljetos su Kylie i njezina najbolja prijateljica Jordyn Woods snimile video za Jennerin YouTube kanal gdje ova mlada milijarderka objašnjava kako "nije fan" strija koje su joj se pojavile po tijelu tijekom trudnoće.Isto tako kaže kako je odlučila prilagoditi svoj osobni stil svome tijelu koje se promijenilo nakon poroda.

Jenner je za Glamour još rekla kako se trudi ostati pozitivna kad pročita negativne komentare o svome tijelu na društvenim mrežama ili u medijima.

- Toliko negative dolazi do mene. Naravno da me pogađa, ali već sam razvila "debelu kožu". Kaže da nijedno loše razdoblje nije trajalo toliko dugo, a da ga nije izdržala stoga kad negativni komentari počnu – zna da će proći. "Sve u životu je prolazno", zaključuje tu temu Kylie.

Pogledajte video: Top 10 najgorih padova na modnim pistama

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije