Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Kristijan Ugrina stigao na premijeru u društvu kćeri Marijete koju rijetko viđamo

Zagreb: Glumac Kristijan Ugrina
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
07.02.2024.
u 12:52

Ugrina je kći Marijetu dobio u braku s drugom suprugom Tamarom Pundom 2008. godine. Do 2005. godine bio je u braku s kolegicom Ksenijom marinković, s s kojom ima sina Kostu Kaija i kći Koranu

Glumac Kristijan Ugrina sinoć je došao na premijeru fima "Slatka Simona" Igora Mirkovića u pratnji kćerke Marijete, koju je dobio u braku s drugom suprugom Tamarom Pundom. Bilo je to Marijetino rijetko pojavljivanje u javnosti, a mogli smo je vidjeti u emisiji Nove TV "Riba na torti", gdje je tati pomagala u pripremi hrane i kuhanju. 

Podsjetimo, Ugrina je do 2005. bio u braku s kolegicom Ksenijom Marinković, s kojom ima sina Kostu Kaija i kći Koranu. 

- Kiki me zaprosio nekoliko puta kroz zafrkanciju. Ionako smo imali osjećaj da ćemo završiti u braku, pa se prosidbom nismo opterećivali. Prvi je put moju ruku zatražio od mog tate, a formalno je još bio u braku sa Ksenijom. Nedostajalo je još nekoliko dana da razvod postane služben. Moj mu je tata rekao: Ajde se ti, dečko, javi kad budeš jedan kroz jedan. Dobro mu je i rekao”, ispričala je Tamara 2007. godine za 24 sata.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Naime, par je imao čak dva vjenčanja, a jedno od njih odvilo se u špilji pokraj Splita. “Supruga i ja imali smo dva vjenčanja. Prvo je bilo 25. svibnja, kad smo se ukrcali na jedrenjak na kojem nas je blagoslovio kapetan broda pred dragim prijateljima, a drugo vjenčanje imali smo 2. lipnja u špilji Vranjači pred šezdesetak uzvanika. Tako da je naša godišnjica braka jako zanimljiva i posebna”, rekao je 2012. za Story.

VEZANI ČLANCI: 

Na dvodnevnoj fešti svirao im je DJ, a plovidba jedrenjakom mladencima je bio poklon od Kristijanovog prijatelja Slobodana Matende, vlasnika broda. Danas je Kristijan sa Ksenijom u dobrim odnosima.

Korana Ugrina (25) je naslijedila talent svojih roditelja, pa je i sama glumica. U razgovoru za Story ispričala je kako je razvod njenih roditelja utjecao na nju. 

- S tatom imam odličan odnos, a kada je riječ o razvodu mojih roditelja, bilo je prirodno što su se razveli jer smo i mi kao djeca shvatili da njihov odnos vodi tome. Njega viđamo vikendom, a uvijek zajedno otiđemo na ručak i zaista provodimo lijepo zajedničko vrijeme. Dje­tinj­stva se prisjećam kao odlazaka s bratom u kazališta na generalne probe svojih roditelja. Djetinjstvo nam je bilo bezbrižno, a brat i ja najviše smo voljeli kada bi roditelji otišli na put pa bismo nas dvoje imali slobodan stan, rekla je Korana. 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije