Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL Ispad sudionika televizijskog tima lovaca na milijun kuna

Krešo pobjegao iz Big Brother kuće!

big_kreso_izlaz.jpg
import
09.10.2004.
u 18:38

Krešo Jengić, član natjecateljskog tima u lovu na milijun kuna, jučer je pobjegao iz Big Brother kuće u zagrebačkoj Dubravi pa je diskvalificiran. Na bijeg se odlučio jer je želio pogledati utakmicu Hrvatska - Bugarska, što mu je Big Brother i omogućio. Krešin bijeg poništio je i nominacije od petka, pa su Marina i Ozren amnestirani, a u petak stiže novi stanar.

Iz kuće na stadion
Jučer poslijepodne Big Brother je pustio pjesmu "Dinamo ja volim", stanari kuće izišli su u vrt i počeli pjevati. Krešo je uz povike "Dinamo" mirno krenuo prema kaminu, popeo se, okrenuo prema natjecateljima, sjeo na ogradu i uzviknuo: "Dinamo". Prevalio se na drugu stranu i nestao dok ga je BB upozoravao da se odmah vrati prijeteći diskvalifikacijom. Ostali stanari, uz nekoliko povika: "Vrati se!", mirno su gledali slažući se s Krešinom odlukom.

S druge strane dočekalo ga je osiguranje, a Krešo im je rekao kako želi na utakmicu. U svojoj prvoj izjavi objasnio je kako više nije mogao izdržati pritisak i već je neko vrijeme smišljao najbolji način za odlazak iz Big Brother kuće. Šok od povratka u zbilju bio je veliki.
 Kad je prvi put zazvonio mobitel, nisam znao kakav je to zvuk, koliko sam se odviknuo  rekao je Krešo.
RTL televizija ispunila mu je želju da ode na utakmicu Hrvastka  Bugarska, a doveli su mu i prijatelje. Među njima bio je i Vjeran Skurijeni:
 Nakon tri tjedna vidio sam Krešu, no nismo prozborili niti riječi. Nije razgovarao ni s kim. Bio je jako čudan. Mutav.
Nakon prvog poluvremena Krešo je napustio stadion jer od navale obožavatelja nije mogao pratiti utakmicu. Ostatak je odgledao u studiju Jadran filma.

Emotivna reakcija
 Kandidati sudjeluju prema slobodnoj volji, i ništa se ne bi dogodilo da je izašao kroz vrata  rekao je glasnogovornik "Big Brothera" Kristijan Gržetić.
Svi stanari emotivno su reagirali na Krešin odlazak  Ozren je obukao njegovu vestu, Alen ga je želio zagrliti, a Saša je rekao da ga je mislio spustiti s ograde, ali je onda shvatio kako to nema smisla.
Djevojke su izradile majice s natpisima: "Krešo, vrati se!" i "Mi smo Krešini  Krešo je naš!" Čak su i Dinamovu himnu prilagodili te zapjevali: "I u nebo s njim i u pakao, sveto ime Krešo". Spakirali su mu kofer u koji su stavili i majicu sa svojim potpisima, a napravili su i transparent "Mi sa Krešom, Krešo s nama, Bugari nam pod nogama".

Sinoć nakon 20 sati, zbog velikog zanimanja, pristup internetskoj stranici bio je gotovo nemoguć. U kasnijim razgovorima, doznajemo, Krešo se nije pokajao. Od BB-a dobit će "plaću" za tri tjedna u kući, oko 3000 kuna. Ime novog kandidata bit će objavljeno u petak. (B. O., R. L., S. Ve., N. S. Š.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije