Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava dama

Kolinda Grabar-Kitarović izgleda bolje nego ikada, za nove fotografije dobila je brojne komplimente

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/9
30.11.2021.
u 11:20

Ovoga puta Kolinda je pozirala s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora Thomasom Bachom s kojim se sastala u Švicarskoj, a ispod fotografije nanizali su se brojni komplimenti.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović posljednjih dana uživa sve veću popularnost na društvenim mrežama zbog svoje vitke figure, a za svoje nove fotografije koje je objavila na društvenim mrežama dobila je brojne komplimente.

Ovoga puta Kolinda je pozirala s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora Thomasom Bachom s kojim se sastala u Švicarskoj, a ispod fotografije nanizali su se brojni komplimenti.

"Svaka pohvala za našu predsjednicu", "Ljepotice naša", "Najdraža", "Prava dama", "Predivna", "Kraljica", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Kolinda je prije nekoliko dana boravila u Kanadi, gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Tim je povodom na svojem Facebook profilu objavila nekoliko fotografija s događaja te iz razgledavanja grada. Na fotografijama je vidljivo da je bivša predsjednica smršavjela, a pratitelji ni tada nisu štedjeli na komplimentima koji su bili upućeni promijeni u njezinu izgledu.

Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je izvan svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

 

Komentara 16

RE
realisticki
07:59 01.12.2021.

Primjetna je pozitivna promjena izgleda, a nadam se da ima takvih pozitivnih promjena i u ponašanju.

DU
Deleted user
12:01 30.11.2021.

Uspjela je na naš račun stesati liniju,barem nešto 😬

AN
ANNY
16:32 30.11.2021.

Sigurno ima više vremena za sebe, a to je i dokazala. Izgleda savršeno, a njena elegancija me zadivljuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije