Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završena potraga

Tereza Kesovija pratitelje je sinoć zamolila za pomoć, a tri sata kasnije objavila je sretnu vijest

Uzvanici odlaze iz hotela Esplanade nakon ručka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
30.11.2021.
u 09:00

"I što bih ja i ovaj put bez vas... Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu... Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza", napisala je glazbenica na svom Instagramu samo tri sata nakon što je svoje obožavatelje zamolila za pomoć.

Koliko su moćne društvene mreže, sinoć se uvjerila i naša glazbena diva Tereza Kesovija (83). Nedugo nakon što je svoje pratitelje na Instagramu zamolila da joj pomognu doći do jednog mladog bračnog para kojeg je upoznala u siječnju dok je pomagala stanovnicima razrušene Banovine, pjevačica je objavila da je potraga imala sretan kraj. 

"Što bih ja i ovaj put bez vas..... Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu... Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza", napisala je glazbenica na svom Instagramu samo tri sata nakon što je svoje obožavatelje zamolila za pomoć. 

"Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bih što prije doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske, koji sam slučajno srela u u prvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu. Ako ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili e-mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih, a njihova priča mi i dandanas vraća vjeru u čovjeka", napisala je pjevačica i objavila fotografiju na kojoj je s bračnim parom koji je upoznala na području razrušenom potresom.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput: 'Ovo je van svake pameti'

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije