Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrlo hrabar izrez

Koga briga za parfem uz ovakav dekolte!

jessica simpson
Foto: Youtube (screenshot)
1/4
17.08.2014.
u 11:28

Vlasnica vlastitog modnog carstva Jessica Simpson svoju je zavodljivu figuru upravo pokazala u novoj reklami za parfem The Signature

Jessica Simpson izgleda bolje nego ikad. Nakon rođenja dvoje djece, Jessica je naporno radila kako bi vratila figuru iz mladih dana, što joj je pošlo za rukom.

Vlasnica vlastitog modnog carstva svoju je zavodljivu figuru upravo pokazala u novoj reklami za parfem The Signature. No, koga zanima parfem pokraj ovakvo dubokog dekoltea zgodne pjevačice i dizajnerice.

>>Jessica Simpson na medenom mjesecu proslavila rođendan

>>Glamurozno vjenčanje Jessice Simpson i Erica Johnsona

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:27 17.08.2014.

Ne izgleda bolje nego ikad, ili je vi prije nikad niste vidjeli.

M3
Miške 3
07:19 18.08.2014.

Simson,dali je u rodu s onim Simsonom iz crtića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije