Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladenke-rekorderke

Kim nosila najskuplju vjenčanicu, a Melanijina se izrađivala čak 500 sati

Foto: DPA/Pixsell
1/6
10.05.2018.
u 16:45

I dok traje nagađanje cijene Meghanine vjenčanice za kraljevsko vjenčanje, prisjetili smo se najskupljih vjenčanica u povijesti

Meghan Markle na vjenčanju s princem Harryjem nosit će haljinu australskog dvojca Ralph&Russo, a nagađa se kako će haljina koštati oko 180 tisuća dolara.

To je ništa u usporedbi s vjenčanicom koju je prije sedam godina, kada se udala za princa Williama, nosila njezina šogorica Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea tada je blistala u kreaciji dizajnerice Sarah Burton za kuću Alexander McQueen koju je platila 400 tisuća dolara. Njezino kraljevsko vjenčanje troškovima je nadmašila “kraljica reality showa” Kim Kardashian koja je pred oltar s reperom Kanyeom Westom stala u vjenčanici Riccarda Tiscija za kuću Givenchy, čija je cijena iznosila vrtoglavih 500 tisuća dolara. Iako slove za jedan od skromnijih parova koji se ne razmeće svojim bogatstvom, glumac George Clooney i pravnica Amal Alamuddin nisu štedjeli na vjenčanju.

 

 

💍

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

 



Četvrto mjesto najskupljih celebrity vjenčanica drži upravo Amalina, dizajnerice Sarah Burton za koju je lijepa brineta izdvojila 380 tisuća dolara. Time je dobrano zasjenila kraljicu ekstravagancije, glazbenicu Mariah Carey, koja je za nikad održano vjenčanje s ruskim poduzetnikom Jamesom Packerom naručila haljinu Valentino čija cijena iznosi 250 tisuća dolara. Budući da je par prekinuo prije vjenčanja, šuška se kako je Mariah upravo tu vjenčanicu spalila u videospotu za pjesmu “I Don’t”. Račun za raskošno vjenčanje Jamesa Stunta i Petre Ecclestone, mlađe kćeri Hrvatice Slavice Radić i bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea, iznosio je 20 milijuna dolara, od čega je 140 tisuća Petra potrošila na vjenčanicu Vere Wang. Toliko je vjenčanicu platila i glumica Catherine Zeta-Jones kada se udala za kolegu Michaela Douglasa.

Njezinu raskošnu toaletu kreirao je Christian Lacroix. Njezina kolegica Jessica Biel zauzima deseto mjesto na popisu najskupljih vjenčanica. Glumica je haljinu za vjenčanje s glazbenikom Justinom Timberlakeom platila 100 tisuća dolara. Riječ je o blijedoružičastoj kreaciji brenda Giambattista Valli Haute Couture.

Točno sto tisuća dolara su svoje vjenčanice platile i dizajnerica Victoria Beckham i Melania Trump čija se haljina Christian Dior ukrašena kristalima izrađivala 500 sati. Bivša spajsica vjenčanicu Vere Wang i dalje čuva u ormaru i to kako bi ju, otkrila je, jednog dana nosila njezina kći Harper. Kraljica popa Madonna za bivšeg supruga, redatelja Guya Ritchieja, udala se u 80 tisuća dolara vrijednoj vjenčanici Stelle McCartney, dok je jedna od najpopularnijih vjenčanica svih vremena, ona koju je na dan vjenčanja za monegaškog princa Rainiera nosila glumica Grace Kelly, koštala 60 tisuća dolara, a dizajnirao ju je Oscar de la Renta.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije