Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob s drugim glumicama

Kim Cattrall ipak se pojavila u 'Seks i gradu' i za minutu ispred kamera dobila je vrtoglav iznos

Foto: PA/Pixsell
1/8
25.08.2023.
u 16:27

Prema izjavama koje je Kim dala za strane medije, nazvao ju je izvršni direktor TV mreže HBO i pitao što je potrebno da se vrati pred ekrane i kada su pristali na njezine zahtjeve pristala je snimiti scenu koja u finalu druge sezone novog "Seks i grada" traje jednu minutu

HBO je u četvrtak prikazao finale druge sezone novog "Seks i grada" i na veselje svih obožavatelja u finalu se, doduše samo na nešto više od 60 sekundi, pojavila i Samantha koju u seriji glumi Kim Cattrall (67). Nakon velikih nesuglasica sa Sarah Jessicom Parker, koja glumi Carrie Bradshaw, Kim se zaklela da više nikada neće glumiti seksepilnu PR stručnjakinju Samanthu. No, ranije ove godine produkcija serije koja sada nosi naziv "I tek tako" uvjerili su je da razmisli o pojavljivanju u seriji, nakon što su obožavatelji rekli da serija jednostavno nije ista bez nje.

Cattrall je na kraju odlučila zaboraviti na nesuglasice sa Sarah Jessicom Parker te ostalim glavnim glumicama u seriji, a da zaboravi na te sukobe sigurno je pripomogla i svota koju je dobila za svoje jednominutno pojavljivanje u seriji. Naime, kako piše Daily Mail Kim je tražila vrtoglavih milijun dolara za svega nekoliko rečenica koje je izgovorila u finalu druge sezone. 

VEZANI ČLANCI

Prema izjavama koje je Kim dala za strane medije, nazvao ju je izvršni direktor TV mreže HBO i pitao što je potrebno da se vrati pred ekrane. Jedan od njezinih zahtjeva bio je da joj styling napravi Patricia Field, proslavljena kostimografkinju koja je radila na originalnoj seriji, inzistirala je na angažmanu make up artistice Kyre Panchenko, a zahtijevala je da joj frizuru stilizira Ryan Trygstad.

Kada je HBO pristao na sve njezine zahtjeve, glumica je odlučila pojaviti se pred kamerama. Svoje je snimanje odradila ovog ožujka u New Yorku i scena u kojoj se ona pojavljuje snimala se četiri sata i tom prilikom se nije susrela s nijednom od svojih kolegica iz serije. Brojni komentari nakon prikazivanja finalne epizode potvrdili su kako je Carrie Bradshow glavni lik serije, ali miljenica publike tijekom svih ovih sezona je Kim Cattrall. Najavljena je i treća sezona serija, ali nije poznato hoće li se i u tim novim nastavcima pojaviti legendarna Samantha.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije