Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugi oporavak

Kemal Monteno za tjedna dana izlazi iz bolnice i ide u toplice

monteno
Foto: pixsell
1/3
14.01.2012.
u 21:06

Poznatom pjevaču u petak je uspješno ugrađena srčana premosnica. Supruga Branka potvrdila je da se Monteno nakon operacije osjeća dobro.

Kemalu Montenu u petak ujutro uspješno je ugrađena srčana premosnica, a nakon operacije pjevač je prebačen na intenzivni odjel. Ishod operacije u KBC-u Rebro s nestrpljenjem su iščekivali glazbenikova supruga Branka, sin Đani i unuka Lora koji su u 12.30 sati odahnuli kada je liječnik izašao iz operacijske dvorane i rekao im da je operacija prošla u najboljem redu.

 

 

 

– Suprug se osjeća dobro i stabilno je nakon operacije – s olakšanjem nam je potvrdila glazbenikova supruga Branka. Kako se pjevač nalazi na intenzivnom odjelu, nakon operacije ga nije mogla vidjeti, ali liječnicu su joj obećali da će barem nakratko imati priliku posjetiti supruga ovog vikenda.

 

– Liječnici su mi rekli kako će Kemal za tjedan dana biti pušten iz bolnice. Nakon toga mu slijedi oporavak u toplicama i sigurno će morati unijeti neke promjene u jelovnik i način života – kaže glazbenikova supruga.

 

 

 

Zdravstvene tegobe sarajevski pjevač počeo je osjećati 4. siječnja kada mu je šećer naglo pao i bilo mu je toliko loše da je jedva govorio. Preplašena supruga tada je pozvala Hitnu i Monteno je prevezen u bolnicu gdje su ga zadržali na pretragama kojima je ustanovljeno da mu je dijabetes, od kojega boluje petnaest godina, oštetio krvne žile, zbog čega treba ugraditi premosnicu. – Prepao sam se, kako ne bih. Tog sam jutra izgubio moć govora. Nisam mogao izgovoriti nijednu riječ i to je strašno – rekao je pjevač nakon što je završio u bolnici. Ležanje u krevetu nije mu bilo baš po volji pa je prvih dana često šetao hodnicima i čavrljao s ostalim pacijentima.

 

Bolesničke dane do operacije posjetima su kratili prijatelji, a posjetili su ga i predsjednik Ivo Josipović te predsjedajući Predsjedništva BiH Željko Komšić. Želje za što brže ozdravljenje telefonski su mu uputili i Tereza Kesovija, Halid Bešlić i Arsen Dedić.

Komentara 3

MO
monkeyface12
12:18 15.01.2012.

i sad na oporavak u toplice na račun poreznik obveznika jer on nema love spisko sve na cugu kao kićo arsen itd.nikad nisam čuo kao u slučaju arsena da se jetra dobiju isti dan

LU
Lucina
22:19 14.01.2012.

Kemale nebojse ija imam isti slucaj (prije3g)istina moras pazit na hranuzelim sto brzi oporavk i da se sto prije budes sa svojom obitelji pozdrav

AC
accordion
23:36 16.01.2012.

monkey face ne mogu vjerovat da takav netko postoji. nisi dostojan da spomeneš bilo kojeg od te trojice velikana. evo ja plaćam za zdravlje svakome, a kamoli arsenu kemalu i kići. izrazito pametan komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije