Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dama sa stilom

Kći Mije Begović nakon objave ove fotografije usporedili s glumicom koja je bila seks simbol

Foto: Instagram
1/6
21.06.2021.
u 21:50

Njezin styling i ljepota očarali su obožavatelje koji joj poručuju da je predivna dama sa stilom

Posljednjih dana Maja Lena Lopatny aktivnija je na svojim društvenim mrežama i svaka njezina nova fotografija oduševljava njezine pratitelje. Lijepa kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja na novoj fotografiji pozira sa čašom vina, a njezin styling i ljepota očarali su obožavatelje koji joj poručuju da je predivna dama sa stilom, a voditeljicu Paolu Valić Bekić podsjetila je na slavnu glumicu i seks simbol Brigitte Bardot, a bilo je i onih koji su je usporedili s mamom Mijom.

Foto: Instagram

Maja je završila studij novinarstva i kratko vrijeme se bavila novinarstvom i onda je prešla u PR i menadžment vode i postala je PR i event menadžerica HTP Korčule zbog čega joj je ovaj otok postao drugi dom. Otkako se počela baviti ovim poslom povukla se s društvenih mreža i jedan od zadnjih intervjua dala je prije tri godine kada je govorila o svom novom poslu:

- Spletom okolnosti pružila mi se jedinstvena prilika za rad u turizmu. U trenutačnoj situaciji za boljitak naše zemlje turizam vidim kao jednu od rijetkih perspektivnih gospodarskih djelatnosti koje zaista se razvijaju u dobrome smjeru - izjavila je tada. 

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Komentara 3

BR
Brankko
02:58 22.06.2021.

Koga su usporedili? Kćer. Ona je kći svoje majke. Mi vidimo njezinu kćer. Možda se i sjećamo njezine kćeri iz nekih prijašnjih dana. Treba li se diviti toj kćeri? I tako to. Trebalo bi znati što s imenicom kći.

ZA
zagi101
23:40 21.06.2021.

nema ta pojma o ničemu samo se zna naslikavati, bahata umišljena do bola

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:25 22.06.2021.

Evo nam napokon iMije!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije