Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritiziraju Tamaru

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica hvali se odmorom na našoj obali, ali to se ne sviđa svima

Foto: Gtres/Pixsell
1/7
10.06.2020.
u 14:11

Sestre Ecclestone nakon Dubrovnika uplovile su s jahtom Petara u Trogir, a Tamara se na društvenim mrežama pohvalila kako uživaju u krstarenju obalom.

Tamara i Petra Ecclestone s obiteljima uživaju u odmoru na našoj obali. Kćeri jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea stigle su u Dubrovnik prije nekoliko dana, gdje ih je dočekala jahta Petara koja je u vlasništvu njihova oca. Bernie im se nije pridružio jer ovaj vitalni 89-godišnjak sa suprugom Flabianom Flossi uskoro očekuje prinovu. Sestre su nakon Dubrovnika uplovile s jahtom Petara u Trogir, a Tamara se na društvenim mrežama pohvalila kako uživaju u krstarenju obalom i objavila je fotografiju s kćeri Sophijom na jahti i napisala: "Toliko ljubavi."

1/14

Kada su u Velikoj Britaniji objavljene fotografije s odmora sestara Ecclestone, javnost ih je dočekala s kritikama jer su u Velikoj Britaniji još uvijek na snazi mnogo strože mjere nego u Hrvatskoj i mnogi su prigovorili bogatim nasljednicama što su tijekom pandemije koronavirusa otputovale na odmor. – Nadam se da ćete uživati u svom obiteljskom odmoru, ali neću lagati, teško je to vidjeti na Instagramu, dok mi ostali još uvijek živimo u karanteni s otkazanim odmorima i ograničenjima putovanja – poručila je Tamari jedna obožavateljica, a našlo se još sličnih komentara u kojima joj pratitelji pišu kako može biti sretna što ima privilegij otputovati i sada kada su putovanja većini onemogućena. Tamarin suprug jučer je stao u obranu svoje obitelji i odgovorio na sve kritike vezane za njihov odmor.

– Mislim da ste promašili poantu priče. Obje naše obitelji bile su u karanteni tri mjeseca i došli smo ovamo gdje sada ima turizma i gdje nema koronavirusa. A sada vas molim da nas ostavite i gledate svoja posla – poručio je Rutland. Agencija Reuters izvijestila je danas kako je od COVID-19 u Velikoj Britaniji preminulo gotovo 52 tisuće ljudi. U pandemiji je ukupno preminulo više od 400.000 ljudi u svijetu.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
08:51 11.06.2020.

Čini se da je Bernie usprkos bogatstvu brižan i dobar otac, čime se ne može pohvaliti baš previše ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije