Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije sreću

Nakon drame sa Severinom Igor Kojić vratio se velikoj ljubavi: 'Ovo je bila čarobna noć'

Foto: Instagram
1/8
09.06.2020.
u 11:18

Nogometni menadžer i bivši golman ovih je dana na svom Instagramu podijelio sreću zbog uspjeha omiljenog kluba Crvene Zvezde, ali i talentiranog mladog igrača Andrije Radulovića. Oduševljenje nije krila ni Igorova majka Olja Kojić koja je mladom nogometašu također pružila podršku.

Nakon napisa o bračnim trzavicama sa Severinom, Igor Kojić vratio se svojoj velikoj ljubavi – nogometu. Nogometni menadžer i bivši golman ovih je dana na svom Instagramu podijelio sreću zbog uspjeha omiljenog kluba Crvene Zvezde, ali i talentiranog mladog igrača Andrije Radulovića.

1/7

"Momak koji je zaslužio sve što mu se događa! Čarobna noć za čarobnog momka i sve zvezdaše! Bravo majstore!" poručio je Kojić uz video Radulovićeva prvog pogotka za seniorsku momčad bivšeg prvaka Europe, a na lijepim riječima ubrzo mu je zahvalio i sam Radulović.

Foto: Instagram screenshot

Oduševljenje nije krila ni Igorova majka Olja Kojić koja je mladom nogometašu također pružila podršku. Inače, upravo su se Olja i njezin suprug Dragan Kojić našli na meti snahe Severine Kojić u jeku bračnih problema. Dok je s jedne strane Igor za bračne probleme optužio Milana Popovića kojem je posvetio i prigodnu fotomontažu na društvenim mrežama, Severina je odlučila baciti kontru i za sve javno optužiti Igorove roditelje.

Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan." Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu. Olja je svoj profil zaključala, a prije nego što ga je zaključala, izbrisala je sa svog profila i neke videosnimke na kojima je bila Severina, a jedna od tih snimki nastala je i dok su zajedno bili u karanteni u Beogradu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No, Igorova sestra Nataša još uvijek prati šogoricu. Nataša već godinama živi u Americi i rijetko dolazi u Srbiju, pa je propustila i bratovo vjenčanje. Severina ju je upoznala kada su je ona i Igor posjetili u Americi. Inače, Nataša je također pjevačica, a na Instagramu je prati 117 tisuća ljudi. Na Instagramu je često objavljivala obiteljske fotografije, a posebno se hvalila uspješnim karijerama oca Dragana Kojića Kebe i snahe Severine.

Ključne riječi

Komentara 5

ZB
Zoki-Bijela
13:50 09.06.2020.

Jeli on odradio prelaz kapetana Dragana..

VK
vječni krojf
22:34 09.06.2020.

Kako je dugo bila udata.Zanima mnoge koji je sljedeći, i kako to da nije snimila sa Igorom niti jedan pornić.Neke ptice visoko lete,a ..... p....u.

M1
MP-111
18:42 09.06.2020.

Cigani lete u nebo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije