Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavila 18. rođendan

Kći Anice i Roberta Kovača prava je ljepotica, na Instagramu osvanula njezina rijetka fotografija

Foto: Instagram
1/7
15.06.2021.
u 11:24

"Predivna Leticija", stoji u opisu fotografije na kojoj kći bivše Miss Hrvatske i proslavljenog nogometaša pozira dotjerana.

Leticija Kovač, kći Anice i Roberta Kovača, nedavno je proslavila svoju punoljetnost. Samozatajna ljepotica ne voli se eksponirati  pa je mnoge iznenadila njezina fotografija koja je objavljena na Instagram profilu poznate vizažistice Lade Mitrašinović. 

"Predivna Leticija", stoji u opisu fotografije na kojoj kći bivše Miss Hrvatske i proslavljenog nogometaša pozira dotjerana. Ispod fotografije odmah su se zaredali komplimenti na račun njezina izgleda.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Zanimljivo je i da Patricija ne koristi pretjerano društvene mreže. Na Instagramu je prati nešto manje od 700 pratitelja, a svoj je profil na kojem je trenutno 12 objava zaključala za javnost. 

Inače, Anica i Robert u braku su od 2001. godine, a uz Leticiju imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka.  Anica Kovač, bivša Martinović, titulom najljepše Hrvatice okrunjena je 1995. godine i kući se sa Svjetskog izbora vratila s lentom Miss Europe. Bila je prva pratilja Miss svijeta i dobila je nagradu za najljepšu haljinu koju je za nju dizajnirala Branka Donassy. Anica se poslije udala za nogometaša Roberta Kovača s kojim ima troje djece i posvetila se obitelji, a na modnim pistama bi se pojavila samo ako je poziv bio od njoj dragih domaćih dizajnera.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 3

SA
sani1
12:30 15.06.2021.

Tako mlada a tako izoperirana.

Avatar Ena4444
Ena4444
12:03 16.06.2021.

Anice, Anice ni ti nisi odoljela zašto, pa prirodno je najljepše!

DU
Deleted user
13:24 15.06.2021.

i tvoju mamu također

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije