Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA DRAMA

Kći Aljoše Vučkovića liječi se od ovisnosti u zatvorskoj bolnici

Aljoša Vučković
Sanjin Strukić/24 sata
19.10.2009.
u 16:22

Leana je već nekoliko godina ovisnica, a prema sudskoj naredbi prije nekoliko je dana odvedena u pritvor odakle je premještena u specijalnu bolnicu na odvikavanje.

Poznati srbijanski glumac Aljoša Vučković proživljava obiteljsku dramu jer je njegova kći Leana, također glumica, završila u zatvorskoj bolnici gdje se liječi od ovisnosti o drogama. Leana je već nekoliko godina ovisnica, a njezin otac učinio je sve kako bi svoje dijete izvukao iz pakla droge, piše srbijanski list Alo!

No kako svi njegovi napori nisu pomogli, Leona je na kraju, po sudskoj naredbi, odvedena u pritvor odakle je premještena u specijalnu bolnicu na odvikavanje. Ravnatelj bolnice Miodrag Anđelković potvrdio je za Alo! da je Leana Vučković njihova pacijentica i da se trenutačno osjeća dobro te da nemaju nikakvih problema s njom. Aljoša Vučković nije želio ništa komentirati vezano za slučaj svoje kćeri.

Pravnik Nebojša Anđelković objasnio je da je ovakva procedura uobičajena kada je riječ o osobama koje imaju zdravstvenih problema.

- Postoji mogućnost da je neko djelo izvršeno, ili pribavljanje narkotika ili njihovo korištenje. Ako je policija zatekla određenu osobu dok je kupovala narkotik, može se pokrenuti postupak. U teoriji prava moguće je iz više razloga da se netko nađe u zatvorskoj bolnici. Ako je, primjerice, neka osoba zatečena dok se drogira, ona se iz humanih i zdravstvenih razloga upućuje na liječenje i stručne osobe vode računa o njezinoj zdravstvenoj zaštiti – izjavio je Anđelković za Alo!.

Ključne riječi
SF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije