Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava princeza

Kate vježba gađanje iz puške kako bi mogla u lov na fazane

kate middleton
pixsell
05.12.2011.
u 12:46

Lov se svake godine održava za vrijeme božićnih praznika na imanju kraljice Elizabete II, a poznato je da je William najbolji lovac u obitelji

Princeza Kate sve više hvata niti kraljevske obitelji. Tako je krenula na satove gađanja iz zračne puške kako bi zajedno sa svojim suprugom Williamom mogla sudjelovati na tradicionalnom božićnom lovu fazana. Lov se svake godine održava za vrijeme božićnih praznika na imanju kraljice Elizabete II, a poznato je da je William najbolji lovac u obitelji.

Kako su britanski mediji već objavili neke fotografije Kate u lovu, oglasili su se prijatelji životinja koji su zgroženi što je i mlada princeza prihvatila okrutnu tradiciju kraljevske obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije